• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΗ 2019

Το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου εντόπισε αδικία εις βάρος της Καβάλας στο έργο του οικιακού φυσικού αερίου. Η αδικία αφορά τον αριθμό των συνδέσεων που είναι μικρός, δηλαδή τον αριθμό των ωφελούμενων κατοικιών. Σκοπεύει να οργανώσει ημερίδα για να αναδείξει το θέμα, το οποίο έθεσε την Τρίτη στη συνάντηση της διοίκησης του με την Υπουργό Μακεδονίας Θράκης. Από την Υπουργό το τμήμα ΑΜ του ΤΕΕ ζήτησε μηχανικούς για να ξεμπλοκάρει η διαδικασία έκδοσης πολεοδομικών αδειών.

 

Σφοδρή επίθεση Μάκη Παπαδόπουλου κατά της Δημάρχου και του Θόδωρου Μουριάδη. Κριτική ακόμη και στους Βαγγέλη Παππά- Άρη Βέρρο. Στις Κρηνίδες και τον Αμυγδαλεώνα ήταν χθες ο Θόδωρος Μουριάδης. Συναντήσεις του Βαγγέλη Παππά στον πρώην Δήμο Φιλίππων. Αγιασμό στο εκλογικό του κέντρο στην Καβάλα κάνει το απόγευμα ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Η Λαϊκή Συσπείρωση πραγματοποιεί το βράδυ πολιτιστική εκδήλωση στη Στέγη.

 

Ομιλία του Τάκη Εμμανουηλίδη στη Βουλή για το νομοσχέδιο των 120 δόσεων. Διήμερη Λευκή Νύχτα σκέπτεται για το 2020 ο Εμπορικός Σύλλογος. Τρεις ακόμη ρευματοκλοπές εντόπισε η Ασφάλεια σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ. Για την επόμενη χρονιά μετατέθηκαν δύο γεωτρήσεις της Ενεργειακής στον Πρίνο, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για φέτος. Συνεχίζεται το απόγευμα η πρωτοβουλία της Αστυνομίας που ενημερώνει τον άμαχο πληθυσμό για θέματα πρώτων βοηθειών και πολιτικής προστασίας.

 

Παζάρι οργανώνει σήμερα στο γραφείο της η Πνοή. Σε εξέλιξη στο ΤΕΙ η διεθνής εβδομάδα διδασκαλίας. Με χρήματα του ΕΣΠΑ αναβαθμίζονται ενεργειακά κτίριο του ΤΕΙ και το Δημαρχείο στην Ελευθερούπολη. Διάκριση σε πανελλήνιο διαγωνισμό για τους μαθητές του σχολείου του ΟΑΕΔ Καβάλας.

 

Ηττήθηκε στην Πάτρα από τον Απόλλωνα η Ένωση. Ο ΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό της χρονιάς έχασε 3-0 από τη Δόξα Δράμας. Ο τερματοφύλακας του Βύρωνα Χρήστος Σιαματάς κλήθηκε στην ομάδα επιλέκτων Κ15 της ΕΠΟ.

 

 

Διαβάστε επίσης