ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Δεν έλαβε άδεια λειτουργίας από τη Διεύθυνση Μεταφορών της ΠΕ Καβάλας ο νέος χώρος στάθμευσης στο κεντρικό λιμάνι. Η υπηρεσία απάντησε αρνητικά στο αίτημα εξ αιτίας των χρήσεων γης στην περιοχή. Ο μισθωτής του χώρου και κυρίως ο ΟΛΚ μπορούν να προσφύγουν στην Αποκεντρωμένη για ακύρωση της απόφασης, την οποία υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ο νέος χώρος στάθμευσης αναφέρεται στα μεγάλα οχήματα, είναι πρωτοβουλία του ΟΛΚ. Την οποία επιχείρησε να υλοποιήσει ιδιώτης.

 

Μαραθώνια η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διήρκεσε πάνω από 3 ώρες. Δεν θα λειτουργήσουν φέτος τα Λασπόλουτρα, ενδιαφέρον ιδιωτών ακόμη και να αγοράσουν το παλιό Νοσοκομείο. Πεζός τραυματίστηκε ελαφρά χθες το μεσημέρι στην οδό Κασσάνδρου, μετά από πτώση σοβάδων από μπαλκόνι 2ου ορόφου. Προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένο όχημα. Τυχερό δελτίο Τζόκερ στην Καβάλα, παίχτηκε στο πρακτορείο Μελελούδη της πλατείας και κερδίζει 83.000 ευρώ. Τη Μεγάλη Εβδομάδα ο ανάδοχος στο έργο ύδρευσης της Δ.Ε. Φιλίππων, εκπτώσεις από 6 έως 27%.  Νέα περίφραξη στο παλιό Νοσοκομείο για να μην μπαίνει κανείς στο εσωτερικό των δύο κτιρίων εγκατέστησε ο Δήμος Καβάλας. Λόγω της απεργίας των δικαστικών υπαλλήλων δεν έγιναν χθες δικαστήρια στην Καβάλα. Ειδική επιτροπή έλεγξε το υπόγειο του δικαστικού μεγάρου αφού εκεί προβλέπεται καταφύγιο σε ενδεχόμενο πολέμου.

 

 

Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου χωρίς να φοβάμαι, είπε από την Ολομέλεια της Βουλής η Αγγελική Δεληκάρη. Σήμερα στην Καβάλα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Σπύρος Καρανικόλας. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τα σοβαρά προβλήματα του ΕΚΑΒ στη Θάσο. Τρίωρη στάση εργασίας έκαναν χθες οι κοινωνικοί λειτουργοί και στο Νοσοκομείο Καβάλας. Κείμενο του Χρήστου Ποτόλια για τα αδέσποτα, κριτική στο Δήμο.

 

Η υγεία μας προστατεύεται και με τα εμβόλια, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Αντιπροσωπεία του 2ου ΓΕΛ έκανε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αυστρία. Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου οργανώνει εκδρομή προσκήνυμα στην Πόλη. Η εκδρομή θα γίνει 11 με 15 Ιουλίου.

 

Νίκη του ΑΟΚ και στο Άβατο. Μεγάλη νίκη πρόκριση της Αγίας Βαρβάρας στην Σταυρούπολη.

 

Διαβάστε επίσης