• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΗ 2019

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης η πρόταση του Δήμου Καβάλας και του Επιμελητηρίου για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου. Η πρόταση αρχικά κινδύνευσε να μην χρηματοδοτηθεί εξ αιτίας λάθους της εταιρίας που ανέλαβε να συμπληρώσει και να καταθέσει τον σχετικό φάκελο. Νεότερα για το πρόγραμμα και την υλοποίηση του θα υπάρξουν προς το τέλος του έτους. Πρόθεση του Επιμελητηρίου είναι για το περιεχόμενο της πρότασης να ενημερώσει το νέο Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη.

 

Στις 8.30 το βράδυ μιλά στην κεντρική πλατεία ο Αλέξης Τσίπρας. Περιοδεία στη Θάσο για την Βάσω Παπουτσή Μήττα. Ο Μιχάλης Τιμοσίδης παρουσίασε τους 6 υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, με Θόδωρο Μαργαρίτη η εκδήλωση τη Δευτέρα το απόγευμα. Την Κυριακή το απόγευμα μιλά στην Ελευθερούπολη ο Γιώργος Καλαντζής.

 

75χρονος κάτοικος Θάσου πνίγηκε χθες το μεσημέρι σε παραλία του νησιού. Φορτηγό τοπικής εταιρίας γεμάτο εμπορεύματα  βρέθηκε μέσα στη θάλασσα στα Λιμενάρια. Ο οδηγός ήταν εκτός οχήματος. Αναβλήθηκε για τον Γενάρη η δίκη για τη δολοφονία του Μάριου Ίσα. Θύματα διαρρηκτών στην πόλη της Καβάλας υποστήριξαν χθες στο Μονομελές ότι εξ αιτίας αυτής της περιπέτειας αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια από γιατρό! Σε ήρεμο κλίμα, με ομόφωνες αποφάσεις η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Περιστατικό διαρροής του δικτύου αποχέτευσης στους δρόμους Ασκληπιού και Λουκιανού στον Προφήτη Ηλία. Σεμινάρια σε νέους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους θα κάνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜΘ. Λίγος κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση απολογισμού του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Καβάλας. Αντίθετα, πάρα πολύς κόσμος στην εκδήλωση στο λιμανάκι των Σφαγείων, του συλλόγου Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων.

 

Η Άννα Τσουκαλά επιστρέφει στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ. Παραμένει στο ΓΣΕ ο Γιώργος Καραγιώργος. Την απόκτηση των Μπρένγκου και Πανάγου ανακοίνωσε χθες ο Αετός Οφρυνίου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης