• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Πολλά και διάφορα είναι τα πρόστιμα που γνωστοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, όλα επιβλήθηκαν από υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας σε επιχειρήσεις όλου του Νομού. Ξεχωρίζουν αυτά για μη λειτουργία μηχανημάτων POS. Στη Θάσο επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή μηχανουργείο λειτουργούσε χωρίς άδεια. Πρόστιμο και σε πλανόδιο πωλητή σε παραλία του νησιού επειδή για τα προϊόντα του δεν είχε τιμολόγιο από τον προμηθευτή του.

 

Το τοπικό συμβούλιο Καβάλας ενέκρινε χθες ομόφωνα το νέο κανονισμό λειτουργίας του πολιτιστικού κέντρου «Πυθαγόρας». Ποινές από 30 μέρες έως 6 μήνες επέβαλε το Μονομελές Καβάλας σε υποθέσεις ρευματοκλοπών. Ξεχωρίζει ρευματοκλοπή σε θερμοκήπιο. Χθες το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο πυρκαγιές σε καλαμιές,  στα Τενάγη και στην πεδιάδα του Νέστου. Λόγω των ισχυρών ανέμων συνεχίζονται τα προβλήματα στα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Σήμερα και αύριο το Ταχυδρομικό κατάστημα θα λειτουργεί από νωρίς το πρωί ως το βράδυ.

 

Επιστολές στον Υπουργό Ναυτιλίας για τα Χειμερινά δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου έστειλαν Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, Θασιακή Ένωση. Μεγάλη προσέλευση στις εκλογές για τη νέα διοίκηση του σωματείου των συνταξιούχων της ΒΦΛ. Από την 1η Οκτώβρη θα λειτουργεί στο Νοσοκομείο ιατρείο του καρκίνου του προστάτη. Και δεύτερο έργο, κατασκευής υποδομών για ΑμΕΑ, στο 12ο δημοτικό. Λόγω κινητοποιήσεων των μαθητών και των γονέων δεν γίνονται τα μαθήματα στο 1ο νηπιαγωγείο των Λιμεναρίων. Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε την εκτέλεσε έργων συντήρησης σε 24 σχολικά κτίρια. Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Χρυσούπολη καθώς προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

 

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του 2ου συνεδρίου ιστορίας του Δήμου Παγγαίου. Θα γίνει 19 με 21 Οκτώβρη στην Ελευθερούπολη. Τη Δευτέρα αγιασμός στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Η Νατάσα Παζαϊτη, σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, θα μιλήσει σε εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτώβρη. Ημερίδα για τις ευεργετικές ιδιότητες του ιαματικού πυλού θα πραγματοποιήσει η Δημωφέλεια.

 

Με σκορ 90-72 η Energean Kavala BC επικράτησε για το κύπελλο Ελλάδας του Ιπποκράτη Κω. Επόμενος αντίπαλος ο Διαγόρας. Το ματς θα γίνει το Σάββατο στην Αθήνα.  Έφυγε από την ομάδα μας ο Δημήτρης Αθανασιάδης.

 

 

Διαβάστε επίσης