• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

Θετικός είναι ο απολογισμός της εορταστικής και τουριστικής κίνησης στην Καβάλα για τα φετινά Χριστούγεννα. Οι καλές καιρικές συνθήκες είναι προϋπόθεση για μια ίδια κατάσταση και τις ημέρες της αλλαγής του χρόνου. Συνεχίζονται τα μέτρα τροχαίας στο κέντρο. Σήμερα θα λυθεί από την Εγνατία Οδό το πρόβλημα των φωτεινών σηματοδοτών στον Άγιο Σίλα. Αυξημένες παραμένουν οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης.

 

Με τη μεσολάβηση του επικεφαλής του Υπερταμείου Γρηγόρη Δημητριάδη ο Δήμος Καβάλας έρχεται σε συμφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ, αναλαμβάνει αρχικά για 5 χρόνια την Καλαμίτσα. Συμφωνία και με τον ΟΛΚ για το ανοιχτό Κολυμβητήριο. Κοινή εκμετάλλευση μετά τα έργα ανάπλασης που αναλαμβάνει να κάνει ο Οργανισμός. Χιλιάδες κόσμου ήταν χθες στο Κοκκινοχώρι, συνόδευσε τον Βασίλη Καρρά στην τελευταία του κατοικία. 29 περιστατικά με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, διπλάσιοι των συνηθισμένων οι ασθενείς στα Επείγοντα το διήμερο 25 και 26 Δεκέμβρη. Μεγάλη αύξηση των Rapid τεστ στο Νομό μας την προηγούμενη εβδομάδα. Σταθερά 200 κάθε εβδομάδα τα εμβόλια. «Πρέπει να έχουμε το νου μας» προειδοποιεί και για τη γρίπη ο παθολόγος Μιχάλης Σωτηρόπουλος. Ομαλοποιείται ως το τέλος της εβδομάδας η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από τους μπλε κάδους.

 

Ορκίστηκαν χθες στη Μ. Λέσχη 3 δημοτικοί σύμβουλοι, 6 τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Καβάλας που δεν είχαν ορκιστεί στην εκδήλωση που έγινε στο Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ. Μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η εφαρμογή του κανονισμού στάθμευσης στην Παναγία. Ευχές πολιτών για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε χθες το απόγευμα στο Δ. Κήπο ο Μητροπολίτης Στέφανος. Πρωτοβουλία Πολιτών για να μην αλλάξει χώρο η Στέγη. Στο πρώτο δελτίο τύπου απευθύνουν σχετική έκκληση και στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου και στην Ιερά Μητρόπολη. Συνελήφθη επιβάτης Υπεραστικού λεωφορείου, είχε στην κατοχή του μικρή ποσότητα ηρωίνης.

 

Πληρώθηκαν χθες οι εργαζόμενοι της Π.Ε. Καβάλας, έπρεπε να έχουν πληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα. Πολύς κόσμος χθες βράδυ στο υπόγειο της Δ. Αγοράς στη συναυλία της Ιουλίας Καραπατάκη. Όσοι δεν χώρεσαν στο υπόγειο είδαν την τραγουδίστρια μέσω γιγαντοοθόνης που υπήρχε στην οδό Αμύντα.

 

Ως το τέλος της εβδομάδας ο ΑΟΚ θα έχει μεταγραφικά νέα. Η ομάδα μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο ενισχύεται από τα χρήματα φιλανθρωπικής εκδήλωσης του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης