ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Αρκετά σοβαρό πρόβλημα κατολισθήσεων προέκυψε στην παραλιακή Εγνατία, στο ύψος της Νέας Περάμου. Από χθες υπάρχουν κυκλοφοριακές αλλαγές μόνο για το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι εκτελούμενες εργασίες από την Περιφερειακή Ενότητα. Οι αλλαγές θα ισχύουν ως την Κυριακή. Αυτοψία έκανε χθες ο πιθανός εργολάβος στο έργο της Χρυσοστόμου Σμύρνης, το οποίο είναι πιθανό να ξεκινήσει σήμερα ή αύριο. Θα κατασκευαστεί τοιχίο ύψους 6 μέτρων.

 

Παράταση ως το τέλος Γενάρη έδωσε ο ΟΑΕΔ στο έργο κατασκευής παιδικού σταθμού στο Περιγιάλι. Ο ΟΛΚ θα στείλει εξώδικα σε όρους του οφείλουν χρηματικά ποσά μεγαλύτερα των 3.000 ευρώ. Και τα μικρά μικρομεσαία καταστήματα της αγοράς ετοιμάζονται για την αυριανή Black Friday. Πτώση σοβάδων διαπιστώθηκε χθες βράδυ στο πεζοδρόμιο επί των οδών Ομονοίας και Αβέρωφ. Επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη χθες βράδυ στις στροφές του Αγίου Σίλα.

 

Πιθανή είναι η εξεύρεση λύσης στο θέμα των συνταξιουχικών σωματείων στο Εργατικό Κέντρο σε χώρο του 3ου ορόφου του κτιρίου. Λειτουργικό ένα ακόμη μικρό κτίριο στις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης. Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο Αμφιθέατρο τριήμερη εκπαίδευση 200 πολιτών σε θέματα πολιτικής άμυνας. Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας αποφάσισε την απομάκρυνση κουβουκλίου κλειστού περιπτέρου από κεντρικό δρόμο των Κρηνίδων. Οι τρεις πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας περιόδευσαν χθες στη Θάσο.

 

Την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη γενική συνέλευση του συλλόγου λογιστών φοροτεχνικών. Το μεσημέρι σύσκεψη για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη. Κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο βιβλίο του Καβαλιώτη συγγραφέα Θόδωρου Γρηγοριάδη με τίτλο «Το τραγούδι του πατέρα».

 

Από την Αθήνα ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΑΟΚ στο Βόλο με τη Νίκη Βόλου. Στο κύπελλο Ελλάδας στην ελευθέρα πάλη δύο αθλητές του Μέγα Αλέξανδρου Ζυγού κατέκτησαν χρυσά μετάλλια.

Διαβάστε επίσης