• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

Δύο άτομα τραυματίστηκαν χθες το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έπεσε πάνω σε άλλο. Στη συνέχεια και τα δύο προκάλεσαν ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ο ένας εκ των δύο τραυματιών – άνδρας 73 ετών- νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο. Ξημερώματα Τετάρτης στην οδό Κομνηνών διερχόμενο όχημα προκάλεσε ζημιές σε δύο τουλάχιστον παρκαρισμένα. Στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο.

 

Σοβαρό επεισόδιο συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων ανδρών σημειώθηκε ξημερώματα Τετάρτης στο κέντρο της πόλης. Πιθανόν όλα ξεκίνησαν από παρεξήγηση στη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης. Δεύτερο περιστατικό φωτιάς σε χωράφι χθες το μεσημέρι στα Τενάγη των Φιλίππων. Αγανακτισμένοι οι μικρομεσαίοι έμποροι και στην Καβάλα, τελικά και μετά από τροπολογία η αγορά την Κυριακή θα είναι ανοιχτή. Δύο έργα στο Δήμο Θάσου που αναφέρονται στις ζημιές της κακοκαιρίας πριν 3 χρόνια, αλλάζουν πηγή χρηματοδότησης. Είναι έργα στο Λιμένα και στο Κάστρο των Λιμεναρίων. Το Σάββατο στην Καβάλα για να μιλήσει σε εκδήλωση, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη.

 

Βγαίνει από το Νοσοκομείο ο Θόδωρος Κοκκινίδης, αισιοδοξεί η Αστυνομία ότι θα βρει τον οδηγό του οχήματος που τον τραυμάτισε. Με τον αρχηγό των Ναυτικών Δυνάμεων της Ρουμανίας συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στη Βουλή φέρνει η Τάνια Ελευθεριάδου το θέμα των υπεράριθμων μαθητών στο τμήμα ένταξης του 7ου Γυμνασίου. Παραμένει αυξημένος ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Τρόφιμα στους δικαιούχους του μοίρασε την Τρίτη το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Πρόσκληση συμμετοχής στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση της 9ης Νοέμβρη στην πλατεία Καπνεργάτη απεύθυναν χθες μέσω συνέντευξη τύπου, συνδικαλιστές του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

 

Μεγάλη προσέλευση επαγγελματιών σε χθεσινό σεμινάριο του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων. Στα βουνά της Ροδόπης έκανε εκδρομή ο φιλοζωϊκός σύλλογος Παγγαίου. Την Παναγία Σουμελά θα επισκεφθούν την Κυριακή οι συνταξιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι.

 

Δεν θα συμπίπτουν τα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΟΚ με αυτά του Βύρωνα. Παραμένει άγνωστο πότε θα γίνει η κλήρωση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής λόγω της εκκρεμότητας με τον Πανδραμαϊκό. Στο πλαίσιο εκδήλωση το βράδυ ο ΑΟΚ παρουσιάζει τη φανέλα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

 

Διαβάστε επίσης