• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Αθωώθηκαν χθες το μεσημέρι στο Εφετείο της Θράκης οι 56 κατηγορούμενοι- αιρετοί και πρώην αιρετοί- του Δήμου Παγγαίου. Έγινε έτσι το πρώτο βήμα για την πλήρη απαλλαγή τους στην υπόθεση των διμήνων μιας και εκκρεμή η διαδικασία του καταλογισμού. Μετά την αθώωση στο ποινικό μέρος της υπόθεσης οι εμπλεκόμενοι θα ζητήσουν εκ νέου την ψήφιση τροπολογίας ώστε να λήξει και το οικονομικό πειθαρχικό σκέλος της ίδιας εκκρεμότητας.

 

Διακοπές ρεύματος από τη η χθεσινή κακοκαιρία. Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά στη Νέα Καρβάλη, η οποία έσβησε από την βροχή. Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη η Σταυρούλα Τσολακίδου. 7 πρόστιμα επιβλήθηκαν σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα 5 αφορούν περιπτώσεις καταστημάτων όπου δεν υπήρχαν μηχανήματα πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Λόγω της κρίσης στις ελληνορωσικές σχέσεις η ΠΕΔ ΑΜΘ αποφάσισε την αναβολή συνεδρίου με την παρουσία εκπροσώπων από την Αγία Πετρούπολη. Το Σάββατο στην Καβάλα κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ. Την Κυριακή στην πόλη μας η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

 

Συνεχίζεται το πρωί στο κέντρο της πόλης το έργο των διαγραμμίσεων. Με την βοήθεια του καθηγητή νομικής Μιχάλη Χρυσομάλλη, όσοι ζητούν αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ ετοιμάζουν καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και προσφυγή στη δικαιοσύνη. Η ΔΕΥΑΚ προειδοποιεί για πιθανή διακοπή νερού σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης. Καθυστερεί λίγες ακόμη ημέρες η λειτουργία του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα» ως ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ΑμΕΑ. Η Περιφέρεια ΑΜΘ θα λάβει μέρος στη Διεθνή Έκθεση.

 

Ημερίδα για τον τουρισμό το απόγευμα στη Θάσο από την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής του καλλιτεχνικού συλλόγου γυναικών ζωγράφων. Στις 6 το απόγευμα στο 2ο Δημοτικό σχολείο ημερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Συνεργάζεται η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

 

Κοντά στην απόκτηση του αμυντικού Κασμερίδη ο ΑΟΚ. Παρουσιάζεται το μεσημέρι ο μεγάλος χορηγός της Ένωσης. Απαζίδης και Χατζηβασιλειάδης οι δύο νέοι προπονητές της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης