• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Η ΠΕ Καβάλας επωφελείται των κυβερνητικών αποφάσεων και αλλαγών. Παρά το ότι παραμένει «κόκκινη» εδώ και έναν μήνα, από το Σάββατο απαλλάσσεται των μέτρων και περιορισμών. Κερδισμένη η εστίαση και οι πλήρως εμβολιασμένοι. Χθες τα κρούσματα στο Ν. Καβάλας μειώθηκαν αλλά παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα. Γεμάτη η κλινική κορωνοϊού στο Νοσοκομείο.

Προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας έσωσε τη ζωή 80χρονου το απόγευμα της Τρίτης, σε περιστατικό εισρόφησης. Ο συμπολίτης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Μαθητική κατάληψη μόνο σε Λύκειο της Χρυσούπολης χθες. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε χθες την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας προ έτους στην περιοχή της Κάρυανης. Με συνέντευξη τους καθηγητές του ΔΙΠΑΕ Καβάλας διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη καθαριστριών, ανέφεραν πρόβλημα και με τη θέρμανση.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε στη Βουλή, απάντησε σε ερώτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης. Από τη Δευτέρα 11 Οκτώβρη το Επιμελητήριο δέχεται αιτήσεις στο νέο πρόγραμμα του επιχειρηματικής επιτάχυνσης. Καταρρέει παλαιό κτίσμα της Αστυνομίας στον Αμυγδαλεώνα. Το απόγευμα σωματεία του ΠΑΜΕ οργανώνουν στην κεντρική πλατεία αντιφασιστική συγκέντρωση. Η ΠΕ Καβάλας συντηρεί τους ιστούς φωτισμού και σηματοδοτών σε Περιμετρική και Άγιο Σίλα.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας συμμετείχε σε διαδικτυακό συνέδριο με θέμα την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας. Τη Δευτέρα στο Σουηδικό Σπίτι εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου. Η Λίνα Σουλίδου νέα πρόεδρος στις γυναίκες επιστημόνισσες.  Αφιέρωμα του Discover Greece στα ορεινά χωριά της Θάσου. Χωρίς δραστηριότητες ως το τέλος του έτους το πολιτιστικό κέντρο του Πυθαγόρα. Εκλογές έκανε χθες ο Φυσιολατρικός Όμιλος.

Εντείνει τις προσπάθειες του ο ΑΟΚ για παράταση μεταγραφών. Μάλλον σήμερα η αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης