ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σύμφωνα με το οποίο η γέφυρα μπροστά από το Νοσοκομείο δεν είναι χαρακτηρισμένη οδός. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αρμοδιότητα κανενός! Η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη είναι η απάντηση του στη χθεσινή δήλωση της κ. Τσανάκα, σύμφωνα με την οποία η γνωμοδότηση Χρυσόγονου δικαιώνει τις απόψεις του Δήμου Καβάλας. Το θέμα της υπό εξέλιξη πραγματογνωμοσύνης για την πεσμένη γέφυρα παρακολουθεί το τμήμα ΑΜ του ΤΕΕ.

 

Γεμάτη από κόσμο ήταν χθες βράδυ η κεντρική πλατεία στην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ολοκλήρωσε την προανάκριση για την φωτιά στην αποθήκη Μισσιριάν κι έστειλε το φάκελο στην Εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα και τις δύο πραγματογνωμοσύνες δεν προκύπτει συγκεκριμένος λόγος που προκάλεσε τη φωτιά. Την παρέμβαση του Υπουργείου Ναυτιλίας για σειρά προβλημάτων τους ζητούν οι ναυτεργάτες της Θάσου. Παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφηκε χθες από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και το Δήμαρχο Νέστου η σύμβαση για την ανακαίνιση των γηπέδων σε Γέροντα και Ποντολίβαδο.

 

Με δηλώσεις του ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος εξηγεί το αποτέλεσμα της συνάντησης του με τον υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη όπως και την υπό διαμόρφωση λύση στο θέμα των κτιρίων ΝΟΚ και ΟΘΑΚ. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις σε 6ο Λύκειο και Καλαμίτσα. Άρθρο του Γιάννη Εριφυλλίδη για το μουσείο καπνού με κριτική σε Σιμιτσή – Μουριάδη. Την καταβολή ενισχύσεων σε καπνοπαραγωγούς της Καβάλας ανακοίνωσε χθες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

10.000 χαρτοπετσέτες με ευχές τύπωσε και μοίρασε σε καταστήματα εστίασης ο σύλλογος οικογένειας ΚΕΘΕΑ Κιβωτός Καβάλας. Το απόγευμα εκδήλωση για τα Χριστούγεννα στην Παλιά Μουσική. Το βράδυ στο Αμφιθέατρο συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καβάλας. Εκδήλωση το βράδυ στη Στέγη με τίτλο «σύντομη ιστορία της τέχνης».

 

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των 16 στο κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας. Αλλαγή προπονητή στο Ναζιανζό της Νέας Καρβάλης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης