• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Σύσκεψη τοπικών φορέων και επιστημονικών συλλόγων γίνεται το απόγευμα στην Ομοσπονδία προκειμένου να υπάρξει συντονισμός κινητοποιήσεων κατά του νέου φορολογικού. Στόχος είναι να κλείσει αγορά και εστίαση την Τετάρτη 22 Νοέμβρη. Χθες δήλωσαν αντίθετοι στο φορολογικό οι δικηγόροι και οι καφεζυθοπώλες της Καβάλας. Διαμαρτύρονται και οι Γεωτεχνικοί. Όλα όσα θα γίνουν στην Καβάλα θα είναι σε πλήρη συνεννόηση με τις κινητοποιήσεις την ίδια μέρα στην Αθήνα.

 

Και στην Καβάλα έγιναν έρευνες για την εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών τιμολογίων καυσίμων επαγγελματικών σκαφών αλιείας. Φέρονται να συνελήφθησαν τελωνειακός και λιμενικός. 20 εργαζόμενοι στην καθαριότητα της δομής προσφύγων του «Ασημακοπούλου» δεν πληρώνονται από την ιδιωτική εταιρία που τους απασχολεί. Αναδασωτέα κηρύχθηκε η έκταση του Δήμου Νέστου που κάηκε στη μεγάλη φωτιά του περασμένου Αυγούστου. Σε διαδικασία ωρίμανσης για μεγάλο χρονικό διάστημα το έργο συντήρησης της παλαιάς ορθοπαιδικής κλινικής στο Σανατόριο. Συνεχίζει να ισχύει η δωρεά του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Δεν θα μπει φυλακή η γυναίκα που καταδικάστηκε για ψεύτικο προφίλ στο facebook, δήλωσε χθες ο δικηγόρος της Λεωνίδας Παππάς. Άσκησε έφεση για να κριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό στο εφετείο.

 

Στις Βρυξέλες μαζί με εκπροσώπους κι άλλων ελληνικών επιμελητηρίων βρίσκονται οι Μάρκος Δέμπας και Γιάννης Κούτρας. Επιστολή με τα αιτήματα τους έστειλαν τα σωματεία συνταξιούχων της Καβάλας στον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη. Συνάντηση με τα μέλη του συνδυασμού του που εξελέγησαν στα τοπικά συμβούλια Καβάλας και Νέας Καρβάλης είχε ο Θόδωρος Μουριάδης. Οικονομολόγοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για τις εκλογές στο Επιμελητήριο τους, θα γίνουν και στην Καβάλα στις 10 Δεκέμβρη. Ο Γιάννης Πατρόπουλος παραμένει πρόεδρος στο τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

 

Πετυχημένη εξόρμηση ενημέρωσης για το σακχαρώδη διαβήτη έκαναν χθες στο Δ. Κήπο γιατροί του Νοσοκομείου και του Κ.Υ. Καβάλας. Το Σάββατο στο χώρο του γιορτάζει τα 10 χρόνια από την ίδρυση του ο Όμιλος Πόντιων Χορευτών. Το απόγευμα της Παρασκευής στην Ελευθερούπολη γενική συνέλευση Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Παγγαίου μαζί με εκδήλωση ενημέρωση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

 

Ο Αντώνης Αντωνίου συνεχίζει να είναι πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Σπανδωνίδης- Σκλαρής οι δύο αντιπρόεδροι.

 

Διαβάστε επίσης