• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Αρκετά σημαντικές αλλαγές σημειώθηκαν στην αγορά τις προηγούμενες ημέρες, αποκορύφωμα αυτών η 30η του Σεπτέμβρη. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις διέκοψαν τη λειτουργία τους. Πολλές στην οδό Ομονοίας. Κάποιες επιχειρήσεις έκλεισαν για να μεταφερθούν σε καταστήματα με μικρότερα ενοίκια. Στον τομέα των «μεγάλων» επιχειρήσεων που διαπραγματεύονται πολλών τετραγωνικών μαγαζιά, δεν φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις. Στα μέσα Νοέμβρη οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο.

 

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν σήμερα στο κέντρο της πόλης. Σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της άσκησης Παρμενίωνας θα λειτουργήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες. Ανακοίνωση απάντηση του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο για τα επεισόδια της περασμένης Παρασκευής. Στην Αθήνα ταξιδεύει σήμερα ο Θόδωρος Μουριάδης και για το ενδεχόμενο επιπλέον προσφύγων στο «Ασημακοπούλου». Το Υπουργείο Πολιτισμού έδωσε άδεια ώστε να συνεχιστούν 5 ακόμη χρόνια οι αρχαιολογικές έρευνες στην αρχαία Πίστυρο, κοντά στο Ποντολίβαδο.

 

Δικαιώθηκε στη δικαστική της διαμάχη με τη ΔΕΠΑ η ΒΦΛ. Ένα ακόμη ατύχημα με τραυματισμό πεζού έγινε στη διάβαση προς το Πάρκο Φαλήρου, στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με τον Υφυπουργό Τουρισμού συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Οι συνταξιούχοι του Ν. Καβάλας θα λάβουν μέρος σε κινητοποίηση που θα γίνει 8 Οκτώβρη στην Κομοτηνή.

 

Παρουσία του Δημάρχου έγινε τη Δευτέρα ο αγιασμός στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Το Σάββατο 12 Οκτώβρη εκδήλωση στην Ελευθερούπολη για την προβολή του προγράμματος Erasmus. Εκδήλωση για τους ηλικιωμένους έγινε στο ΚΑΠΗ της Ελευθερούπολης. Το Σάββατο και την Τρίτη οι πρώτες Φθινοπωρινές βιβλιοπαρουσιάσεις στη Δ. Βιβλιοθήκη.

 

Στις 4 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» το ματς κυπέλλου του Αετού Οφρυνίου με τον Απόλλωνα Λάρισας. Τηλεοπτικά και ημέρα Σάββατο τα δύο επόμενα ματς του ΑΟΚ με Αιγάλεω και Ασπρόπυργο. 12 και 13 Οκτώβρη ξεκινούν τα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης