• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα η Περιφέρεια ΑΜΘ κατέχει δύο θλιβερά ρεκόρ σε σχέση με το κατά κεφαλήν ΑΕΠ. Είναι τελευταία στις 13 Περιφέρειες της χώρας και 11η φτωχότερη στις 281 περιφέρειες της Ε.Ε. Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν το κατά κεφαλήν ΑΕΠ το έτος 2017.

 

Σε μεταβατική περίοδο η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας αφού έπαψε να έχει δικαίωμα υπογραφής υπηρεσιακών εγγράφων ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Το προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών μέσω του ΕΣΠΑ, πληροφορήθηκε χθες ότι δεν θα πληρωθεί στην ώρα του. Την Παρασκευή 10 Μάη η Λευκή Νύχτα του 2019, η εκδήλωση ενισχύεται από τη συνάντηση μαθητών μουσικών σχολείων. Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου ξεκινά δρομολόγια το υδροπτέρυγο. Μικροεπεισόδια έγιναν χθες βράδυ στο κέντρο της πόλης από αντιεξουσιαστές.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος από το πρωί ως το μεσημέρι στην είσοδο της Ελευθερούπολης, πλησίον του κτιρίου της Πυροσβεστικής. Από τις 7 Μαρτίου απογευματινό ιατρείο ογκολόγου παθολόγου στο Νοσοκομείο. Η γαστρονομία της ΑΜΘ παρουσιάζεται σε εκδήλωση που θα γίνει στις Βρυξέλες σε μία εβδομάδα. Οδοντίατρος των Γιατρών του Κόσμου ήταν τη Δευτέρα στο 16ο δημοτικό.

 

Το απόγευμα εκδήλωση του Θόδωρου Μουριάδη για την εκπαίδευση, του Μάκη Παπαδόπουλου για τον αθλητισμό. Το Σάββατο στην Καβαλιώτισσα ο ετήσιος χορός της Θασιακής Ένωσης. Το απόγευμα στο Επιμελητήριο εκδήλωση του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου. Το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη μία ακόμη εκδήλωση της ΔΙΑΜΑΘ. Γενική συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας.

 

Αθλητές του Μέγα Αλέξανδρου Ζυγού διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα ελευθέρας πάλης. 7 μετάλλια και 17 ατομικά ρεκόρ από κολυμβητές του ΝΟΚ σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη.

 

Διαβάστε επίσης