ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Από την προσεχή Δευτέρα 4 Μάη η αγορά και στην Καβάλα θα προσπαθήσει να επαναλειτουργήσει, προσαρμοσμένη στη νέα πραγματικότητα συνεχούς πρόληψης του κορωνοϊού. Τα καταστήματα των μικρομεσαίων ανοίγουν αλλά με όρους και προϋποθέσεις. Όλο τον Μάη θα παραμείνει κλειστή η εστίαση. Κινδυνεύουν με οριστική ματαίωση όλα τα Καλοκαιρινά φεστιβάλ του Νομού Καβάλας. Προς παρόν παραμένουν κλειστές οι παιδικές χαρές.

Άρχισε τη Δευτέρα από την Κεραμωτή το πρόγραμμα αεροψεκασμών για τα κουνούπια, το οποίο και φέτος θα υλοποιήσει η Περιφέρεια ΑΜΘ. Διαμαρτυρία σχολικών τροχονόμων του Δήμου Καβάλας επειδή δεν θα πληρωθούν για τον μήνα Απρίλιο. Το μεσημέρι ο Δήμαρχος συναντά το προσωπικό του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι. Ελαφρά τραυματίστηκε οδηγός δικύκλου που χθες το πρωί συγκρούστηκε στον Άγιο Σίλα με επιβατικό αυτοκίνητο.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα πάρθηκαν ομόφωνες αποφάσεις για την παράταση δύο δημοτικών έργων. Το ΠΑΜΕ έκανε χθες διαμαρτυρία έξω από τον ΟΑΕΔ και το Διοικητήριο. Μόνο κατάθεση στεφάνων από ΠΑΜΕ και Εργατικό Κέντρο την Πρωτομαγιά. Κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού και χαρτονιού στην οδό Ομονοίας. Καινούργιος εξοπλισμός για τη καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης.

Ο Δήμος Παγγαίου και το Χαμόγελο του Παιδιού πραγματοποιούν το πρωί στην Ελευθερούπολη εθελοντική αιμοδοσία. Δια περιφοράς η αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ. Με προχειρότητα η επανέναρξη της δικαιοσύνης, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΙΝΑΛ Καβάλας. Ο Δήμος Παγγαίου ευχαριστεί την εταιρία ΒΙΚΡΕ για τη διευκόλυνση που του παρείχε στη διανομή τροφίμων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ.

 

Διαβάστε επίσης