• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Συνεχίστηκαν και χθες τα προβλήματα που δημιουργούν στην πόλη της Καβάλας εκτελούμενα έργα. Έτσι αυτό των οπτικών ινών προκάλεσε διακοπή νερού στην Καλαμίτσα ενώ ένα άλλο έργο έκοψε τηλέφωνα στην ανατολική πλευρά της πόλης. Σταθεροποιείται υπό αυτές τις συνθήκες η κατάσταση των προβλημάτων που αντί να λύνουν, προκαλούν τα διάφορα έργα. Η ΔΕΥΑΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους πολίτες για το λόγο της χθεσινής διακοπής νερού. Ο Δήμος Καβάλας με άλλη ανακοίνωση σημειώνει ότι δεν έχουν τηλεφωνική σύνδεση η υπηρεσία Καθαριότητας και τα Δημοτικά Κοιμητήρια!

 

Μετά από μια άμεση κινητοποίηση πυροσβεστών και κατοίκων της περιοχής έσβησε γρήγορα πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες αργά το απόγευμα κοντά στην Ποταμιά. Επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 20 οχήματα. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημάρχου της Θάσου. Πολύ σοβαρό περιστατικό φωτιάς σε μπαλκόνι διαμερίσματος αντιμετώπισε χθες η Π.Υ. Καταστράφηκε ολοσχερώς λέβητας μαζί με δεξαμενή που ήταν γεμάτη με πετρέλαιο θέρμανσης. Αργότερα χθες το απόγευμα μικρή φωτιά σε όχημα ενώ αυτό κινούνταν στον Άγιο Σίλα.

 

Μικρή αύξηση παρουσίασαν και την προηγούμενη εβδομάδα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σε Καβάλα και Θάσο. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάνουν το πρωί κοντά στη Μουσθένη αγρότες, τα χωράφια των οποίων έπαθαν ζημιές από την κακοκαιρία της 25ης Ιουνίου. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου μπάσκετ στο Πάρκο Φαλήρου.

 

Σε εκδήλωση που έγινε στο ΤΕΕ ΑΜ, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα έργου σχετικά με την κυκλική οικονομία. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης δέχθηκε χθες στο γραφείο του και συνεχάρη την Μαριάννα Λαζάρου, πολύτεκνη μητέρα που αν και 50 ετών εισάγεται στην Ιατρική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Ακαριαίος ήταν ο θάνατος στο ασανσέρ του 26χρονου φοιτητή από τη Χρυσούπολη, αναφέρει ο ιατροδικαστής Σερρών. 11 και 13 Αυγούστου εκδηλώσεις της ΚΝΕ στη Θάσο.

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του παραρτήματος Καβάλας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Πρόεδρος είναι πάντα ο Μητροπολίτης Στέφανος. Οι εκλογές έγιναν τον περασμένο Μάη. Ο Έλληνας σκακιστής Σταμάτης Κούρκουλος νικητής στο διεθνές τουρνουά σκάκι που τέλειωσε χθες το μεσημέρι. Εκπαιδευτική δράση στην Πορτογαλία για το Μουσικό Σχολείο, στην Εσθονία για το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καβάλας, στην Ιρλανδία για το 24ο Δημοτικό.

 

Συνεχίζει επαφές με ποδοσφαιριστές η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Κοντά στον 15Αυγουστο η έναρξη της προετοιμασιας. Στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συμμετέχει ο Σταύρος Μάνταλος.

 

Διαβάστε επίσης