ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

Κάτοικοι χωριών του Δήμου Καβάλας και του Δήμου Παγγαίου είναι- σύμφωνα με πληροφορίες- οι δύο συλληφθέντες στην υπόθεση της φυτείας του χασίς. Οι λεπτομέρειες ανακοινώθηκαν χθες, επρόκειτο για 187 δενδρύλλια και 48 κιλά. Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω, αναφέρει το δελτίο τύπου. Οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καβάλας. Τα χασισόδεντρα καλλιεργούνταν συστηματικά σε αγροτική αλλά απομακρυσμένη περιοχή μεταξύ Αμυγδαλεώνα και Αμισιανών.

 

Λόγω ακαταλληλότητας της ασφάλτου είναι εκτός κυκλοφορίας εδώ και καιρό η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στην μεγάλη γέφυρα στην Παράκαμψη. Το πρόβλημα αφορά το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Νέα μικρή αύξηση στο Ν. Καβάλας, και στη Θάσο, παρουσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα τα κρούσματα κορωνοϊού. Πέθανε την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 86 ετών στην Αθήνα όπου ζούσε ο Τάκης Μπεζάς, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και δύο θητείες πρόεδρος του τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ. Με απόφαση της Διεύθυνσης Δασών, δίδεται η δυνατότητα υλοτομίας στους κατοίκους της Ποταμιάς σε περιοχές που κάηκαν στο Υψάριο τον περασμένο Αύγουστο. 80χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στη βάρκα του στο Λιμένα της Θάσου.

 

Αντιπροσωπεία μελών της Αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε στο γραφείο του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ανακοίνωση του Μακάριου Λαζαρίδη για τα 48 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ. «Αν αλλάξει το χειμερινό ωράριο, να αλλάξει για όλους» δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης. Να μην μετακινηθεί το άγαλμα του Καπνεργάτη ζητούν με δηλώσεις και αναρτήσεις τους ο Γιάννης Εριφυλλίδης και ο Γιώργος Καρατσιομπάνης. Τρεις άδειες νέων φωτοβολταϊκών πάρκων, όλα στο Δήμο Νέστου, εξέδωσε χθες η Πολεοδομία. Ο βουλευτής Κρίτωνας Αρσένης θα συνοδεύει τον Γιάνη Βαρουφάκη στην επίσκεψη του αύριο στην πόλη μας.

 

Οι αδελφοί Τσαχουρίδη και η Μαρία Εκμεκτσίογλου σε παράλληλες εκδηλώσεις στην KavalaExpo 2022. Μαθητές του δημοτικού σχολείου της Νέας Περάμου γνωρίστηκαν με τα ζώα μέσω δράσης του φιλοζωϊκού συλλόγου Δήμου Παγγαίου «Νώε».

 

Την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ για τις πρώτες του προπονήσεις. Στην Α2 του μπάσκετ τα κορίτσια του Αστέρα. Θα συμμετέχουν στον 3ο όμιλο ενώ οι Πάνθηρες βρίσκονται στον 4ο.

 

Διαβάστε επίσης