• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι μικροπωλητές- παραγωγοί των λαϊκών αγορών. Θα βρίσκονται κανονικά στη λαϊκή των Κρηνίδων αλλά δεν θα πωλούν τα προϊόντα τους. Η κινητοποίηση είναι πανελλαδική, αντίδραση στο υπό κατάθεση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης. Από αύριο οι λαϊκές αγορές στο Ν. Καβάλας θα γίνονται κανονικά αλλά οι συμμετέχοντες θα είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα.

 

Νέο ρεκόρ ημερήσιων εμβολιασμών έκανε χθες ο Ν. Καβάλας με 897 εμβόλια, τα περισσότερα στην ΑΜΘ. Αυξήθηκαν τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για το Νομό, δεν αυξήθηκαν όσοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Ράπιντ τεστ από το πρωί στην κεντρική πλατεία. Τρεις ακόμη μήνες παραμένουν στο Νοσοκομείο γιατροί των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων.

 

Αυτοκινητοπορεία για τον ένα χρόνο της πανδημίας πραγματοποιεί το πρωί από το Νοσοκομείο το ΚΚΕ. Αύριο στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος. Με δήλωση του ο ιερέας Μιχάλης Κωνσταντινίδης αποδέχεται την τοποθέτηση δεύτερου ιερέα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Σε 14 μέρες η νέα ημερομηνία γενικής συνέλευσης στον ενδιάμεσο φορέα ΔΕΣΜΟ, συνεχίζεται η διαδικασία για την άμεση πρόσληψη αξιολογητών των αιτήσεων στο πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής.

 

Μετά την πανδημία ο Μακάριος Λαζαρίδης θα πάρει πρωτοβουλία για την επαναλειτουργία της γραμμής φέρι μποτ Καβάλα- Πρίνος. Ανακοίνωση του Γιάννη Πασχαλίδη για το πρόγραμμα «Γέφυρα 2» και τους δασικούς χάρτες.  Δήλωση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τους εργάτες γης. Αυστηρά μέτρα των εμπλεκόμενων υπηρεσιών προκειμένου να μην μπαίνουν φωτιές σε καλαμιές στην περιοχή του Νέστου. Μάλλον την Παρασκευή στα φαρμακεία του Ν. Καβάλας τα self test στον κορωνοϊό. Σύλληψη ατόμου στην Καβάλα που έκρυβε σπίτι του 3 συσκευασίες κάνναβης.

 

Πάλεψε το ματς με το Παγκράτι η Ένωση αλλά στο τέλος ηττήθηκε 71-74. Στο Βερούλειο η χθεσινή προπόνηση του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης