ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση βρίσκεται το κτίριο των παλαιών δικαστηρίων στο κέντρο της πόλης. Το συμπέρασμα προέκυψε τη Δευτέρα, στην επίσκεψη που έκαναν σε αυτό εκπρόσωποι του ΔΙΠΑΕ που το διεκδικούν για να το αξιοποιήσουν. Το παλιό δικαστήριο ρημάζει ξεχασμένο. Βασικό είναι το πρόβλημα της στέγης του. Ανήκει στην ΕΤΑΔ, η οποία στο παρελθόν είχε δεχθεί να το παραχωρήσει στο Δήμο αρκεί αυτός να ξόδευε χρήματα για τη συντήρηση του.

 

Μεγάλο πρόστιμο φέρεται να επιβάλει στην εκκλησία της Νέας Ηρακλείτσας η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Παγγαίου για τις αυθαίρετες κατασκευές στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας. Περίπου 100 τεστ στον κορωνοϊό έκανε χθες το εργαστήριο του Νοσοκομείου, όλα ήταν αρνητικά. Νέα παράπονα συμπολιτών για καθυστερημένη διανομή της αλληλογραφίας μέσω των ΕΛΤΑ. Τροχαίο υλικών ζημιών χθες το απόγευμα στη στροφή της Τόσκα, επιβατικό έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

 

Δωρεά 46.000 ευρώ συμπολίτη για να διορθωθεί η στέγη της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων. Πολυτελές γιοτ μήκους 23 μέτρων για λίγες ώρες χθες στο κεντρικό λιμάνι. Με τον πρέσβη της Γεωργίας στην Αθήνα συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Διεθνής πιστοποίηση για το διευθύνοντα σύμβουλο της Οργανοτεχνικής Γιώργο Σταμπουλή. Παράταση της απασχόλησης τους με το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ζητούν οι απασχολούμενοι στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Κανονικά εφαρμόζονται στους επιβάτες των πλοίων στο λιμάνι τα μέτρα ελέγχου για την πρόληψη του κορωνοϊού.

 

Χθες το απόγευμα ο Δήμος Καβάλας πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν της σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου. Πολύς κόσμος χθες βράδυ στο Ακόντισμα, στη συναυλία των Πυξ Λαξ. Μεγάλο αφιέρωμα της Εφημερίδας των Συντακτών στο φεστιβάλ Cosmopolis που αρχίζει αύριο βράδυ. Την ερχόμενη Τρίτη στο Άπαρτο παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Μαμαλάκη.

 

Συνέντευξη τύπου της διοίκησης του ΑΟΚ για τα θέματα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

 

 

Διαβάστε επίσης