Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2025

Δεκέμβρη ή το αργότερο Ιανουάριο ξεκινούν οι στεφανιογραφίες στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Οι οδηγίες για τις τελευταίες αποφάσεις- ρυθμίσεις δόθηκαν από τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ στον διοικητή του Νοσοκομείου. Με μπλοκάκι ο απαραίτητος γιατρός επεμβατικός καρδιολόγος. Σε δεύτερη φάση πρόσληψη και ειδικού ακτινολόγου. Σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε χθες ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης.

Καλύβα που χρησιμοποιούσαν αλλοδαποί εργάτες γης κοντά στο Ελαιοχώρι, κάηκε χθες. Κοντά της κάηκε κι ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Ένα λεωφορείο με αγρότες από το Νέστο και το Παγγαίο ταξίδεψε στην Αθήνα για το σημερινό συλλαλητήριο έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αθωώθηκε στο Μονομελές ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΚΚΕ, κατηγορούνταν για διατάραξη κοινής ησυχίας στο φεστιβάλ της ΚΝΕ το 2022. Την ενοχή του ζήτησε ο Εισαγγελέας. Λίγα μόνο λεπτά διήρκεσε η κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο. Από την Παρασκευή είχε λήξει η κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ. Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για να μην κλείσει το γραφείο των ΕΛΤΑ στις Κρηνίδες.

Στη Θάσο ο Χριστόδουλος Τοψίδης, ανακοίνωσε χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων. Η χθεσινή κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Μία ακόμη φορά φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου ξεναγήθηκαν κι ενημερώθηκαν στο εργοστάσιο των λιπασμάτων. Η αεροπορική εταιρία Jet2 θα κάνει πτήσεις από την Αγγλία στην Καβάλα το Καλοκαίρι του 2027, αυτό έγινε γνωστό στη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης του Λονδίνου. Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ζητά με κείμενο του ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας. Έντονη διαμαρτυρία του προέδρου του Κρυονερίου, άγνωστος πέταξε κοντά στο χωριό ογκώδη αντικείμενα.

Καθηγήτριες της Γερμανικής γλώσσας πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα εκδήλωση για τη γιορτή του Αγίου Μαρτίνου, η πομπή με τα φαναράκια θα ξεκινήσει από το Δημοτικό Κήπο. Η Αρετή Τσιφλίδου πρόεδρος στην ομάδα των Παραμυθάδων. Εθελοντική αιμοδοσία δημοσίων υπαλλήλων σήμερα, θα γίνει στη Λέσχη Αξιωματικών. Καθηγητές πανεπιστήμιου της Αιγύπτου το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου. Περιφορά της εικόνας του Αγίου Μηνά έγινε χθες το απόγευμα στην Ελευθερούπολη.

Στην τελική ευθεία η συμφωνία του ΑΟΚ με νέο προπονητή. Στάϊκός- Τάτσης και Διγκόζης οι βασικοί υποψήφιοι.

Προηγούμενο άρθρο

Στεφανιογραφίες άμεσα στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Θυμάστε άλλο Νοέμβριο τόσα κουνούπια ;