Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την σκακίστρια από την Καβάλα Σταυρούλα Τσολακίδου. Ήρθε πρώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών που τέλειωσε χθες στο Ναύπλιο. Είχε σίγουρη την πρωτιά από τα αποτελέσματα της Κυριακής. Η Σταυρούλα Τσολακίδου σημείωσε την ίδια επιτυχία και το 2016. Φέτος ο συγκεκριμένος αγώνας συγκέντρωσε τις καλύτερες Ελληνίδες σκακίστριες, ήταν αναβαθμισμένος και υψηλής δυσκολίας. Χαρά για την επιτυχία της Σταυρούλας Τσολακίδου από το σύλλογο της, τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας.
Ματαιώνονται λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας τα δρομολόγια σήμερα και την Πέμπτη από και προς Καβάλα, του Aqua Blue. Τον Νοέμβρη με τον ίδιο τραγουδιστή Λάκη Παπαδόπουλο η εκδήλωση «Στην Ερυθρού όπως παλιά». Αν δεν στηριχθούμε από το κράτος θα επανέλθουμε στην απεργία, δήλωσε ο Δημήτρης Σακάτης πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτητών ανεμοτρατών. Ο κλάδος περιμένει μέτρα στήριξης που θα ανακοινωθούν αύριο. Περίπου 4 χρόνια έκανε ρευματοκλοπή στην κατοικία του στην Καβάλα συμπολίτης, καταδικάστηκε στο Μονομελές σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή. Κινητικότητα στην αγορά με νέες επιχειρήσεις που ετοιμάζονται, οι περισσότερες αφορούν την εστίαση.
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης απέρριψε τρεις προσφυγές κατά απόφασης της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ που αναγνώρισε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της Εύας Οικονόμου Βαμβακά. Απαισιόδοξος για τις συνέπειες της εφαρμογής του ηλεκτρονικού δελτίου αποστολής ο πρόεδρος των λογιστών Δημήτρης Καρατσιώρας. Σε διεθνές συνέδριο του ΟΟΣΑ συμμετείχε η Περιφέρεια ΑΘΜ, εκπρόσωπος και ομιλητής ο Χάρης Δαλκίτζης. Τέσσερις συνταξιούχοι γιατροί του Νοσοκομείου δηλώνουν την αγωνία τους για όσα συμβαίνουν σε αυτό. Πρόκειται για επιστολή στα μέσα ενημέρωσης των Χριστοδουλίδη- Γρανά- Καλαβά- Πακαταρίδη. Η Καλαμίτσα ανήκει στο λαό της Καβάλας και όχι στην ΕΤΑΔ, αναφέρει κείμενο του Χρήστου Ποτόλια. Επιστολή του Στάθη Εριφυλλίδη, κριτική στη διοίκηση του Δήμου για τις αποφάσεις της στο θέμα της μεγάλης δημοτικής καπναποθήκης. Την χαρακτηρίζει στοιχειωμένη καπναποθήκη! Την Παρασκευή 23 Οκτώβρη στη Μ. Λέσχη, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τις πολλές αλλαγές στο κληρονομικό δίκαιο.
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Χριστίνας Κυριακίδου, έχει τίτλο «Το Μαρικάκι». Πετυχημένη εκδρομή στην Πελοπόννησο για μέλη και φίλους του Φυσιολατρικού Ομίλου. Αγιασμό για τη νέα περίοδο εκδηλώσεων έκανε ο πολιτιστικός συνοικιακός σύλλογος Αγίου Λουκά. Παππούδες και γιαγιάδες μαθητών του 15ου δημοτικού σε εκδήλωση του σχολείου για την Γ’ ηλικία. Με μεγάλη ανταπόκριση η 19η εθελοντική αιμοδοσία στο Ορφάνι. Νέο διοικητικό συμβούλιο στο σύλλογο της Χωράφας, πρόεδρος η Ευανθία Καζάνα.
Κοντά σε μεταγραφή ο ΑΟΚ. Αποχώρησε από την ομάδα για προσωπικούς λόγους ο Ραφαήλ Παπαδόπουλος. Ο ΣΦΑΟΚ οργανώνει εκδρομή στο Παραλίμνιο για το παιχνίδι της Κυριακής.


