Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2025

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή επέβαλε το Μονομελές Καβάλας σε γυναίκα Αλβανικής καταγωγής που τον Μάρτιο του 2020 επιτέθηκε και τραυμάτισε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου. Το επεισόδιο έγινε μετά από ασήμαντη αφορμή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Η υπόθεση είχε αναβληθεί 4 φορές. Χθες ο εκπρόσωπος της κατηγορούμενης ζήτησε μία ακόμη αναβολή. Αίτημα που δεν έγινε δεκτό. Στο δικαστήριο και σε συμπαράσταση της νοσηλεύτριας βρέθηκε η διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο και η πρόεδρος του Κατερίνα Πετράκη.

Λόγω της σημερινής απεργίας, στις 11 το πρωί απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη. Η απεργία επηρεάζει το δρομολόγιο του πλοίου Μύκονος, έρχεται στην Καβάλα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Κανονικά τα δρομολόγια του «Aqua Blue».  Το μεσημέρι στο Μελισσοκομείο η κηδεία του κυνηγού που έχασε τη ζωή του στο περιστατικό της Κυριακής κοντά στη Γαλυψό. Δύο γιατροί αποχωρούν συνταξιοδότηση τον Δεκέμβρη κι έτσι επανέρχονται σενάρια συγχώνευσης των Παθολογικών κλινικών του Νοσοκομείου Καβάλας. Παρέμβαση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για τα drones στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, απευθύνθηκε στον Γ.Γ. της συμμαχίας.

Δύσκολος θα είναι ο προσεχής Χειμώνας για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, δήλωσε στην Πρωινή ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Παναγιωτίδης. Δημοσίευμα στα Νέα κάνει λόγο για κίνδυνο απώλειας της χρηματοδότησης του έργου της σιδηροδρομικής σύνδεσης του νέου λιμανιού. 17 ελέγχους σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς έκανε ο Δήμος Καβάλας, δεν εντοπίστηκαν παραβάσεις. Τελειώνει εντός της εβδομάδας το έργο στην πλατεία Καπνεργάτη, αυτό ενημέρωσε τον Δήμο ο ανάδοχος του έργου. Γυναίκες από την Καβάλα συμμετείχαν την Κυριακή σε μεγάλη εκδήλωση κατά του καρκίνου που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Apon και Δήμος Αναστασιάδης στις Χριστουγεννιάτικες συναυλίες στην Κ. Πλατεία. Συναντήσεις με μαθητές σε επισκέψεις της σε σχολεία της πόλης, από την Μαρία Ευθυμίου. Φοιτητές από πανεπιστήμιο των Βρυξελών στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού. Συνάντηση γνωριμίας με νεοδιόριστους καθηγητές το απόγευμα της Πέμπτης, οργανώνεται από την ΕΛΜΕ Καβάλας. Στον Δημοτικό Κήπο το απόγευμα της Κυριακής το νέο ραντεβού της εκδήλωσης «Στην Ερυθρού όπως παλιά».

Την Κυριακή το ματς του ΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου. Σε Χρυσούπολη ή Καβάλα η αναμέτρηση του Νέστου με τον Μακεδονικό.  Ο αμυντικός του ΑΟΚ Κώστας Διονέλλης είναι αισιόδοξος αφού όπως υποστηρίζει η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. 

Προηγούμενο άρθρο

10 μήνες με αναστολή σε ασθενή που χτύπησε νοσηλεύτρια στο Τ.Ε.Π. 

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο