• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Η χθεσινή εξόρμηση της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας στο κέντρο της πόλης απέδειξε ότι τα εμπόδια στα πεζοδρόμια ήταν και παραμένουν πολλά. Αφορούν κυρίως παράνομες σταθμεύσεις δικύκλων, τραπεζοκαθίσματα αλλά και διαφημιστικές πινακίδες. Προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας επέβαλε με την ευκαιρία της εξόρμησης δύο πρόστιμα των 20 ευρώ κάθε ένα, σε δίκυκλα που είχαν σταθμεύσει σε πεζοδρόμια της Ομόνοιας και της οδού Κύπρου. Ευθύνες στην κακή νοοτροπία των πολιτών επέρριψε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Σμάραγδος Κρεμύδας.

 

Εξώδικο στο διοικητή του Νοσοκομείου από το σωματείο των εργαζόμενων επειδή δεν χορηγούνται για το δεύτερο 6μηνο του έτους ειδικές άδειες μετ’ αποδοχών. Με αφετηρία το έργο των οπτικών ινών υπήρξαν και χθες προβλήματα ύδρευσης στην οδό Δράκοντος και στη συνοικία του Άη Γιώργη γενικότερα. Με το νέο ποινικό κώδικα που ευνοεί τους κατηγορούμενους η έφεση στην υπόθεση Μπουδακίδου. Αναβλήθηκε στο Μονομελές δίκη για την όδευση του ΤΑΡ με κατηγορούμενους τον Θέμη Καλπακίδη και τον Λευτέρη Κωταϊδη.

 

Έκτακτη γενική συνέλευση κάνουν το απόγευμα δάσκαλοι και νηπιαγωγοί. Στην Κομοτηνή το πρωί ο Υπουργός Τουρισμού. Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής μίλησε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Σε αναμμένο κερί είναι πιθανό να οφείλεται η φωτιά σε διαμέρισμα στη συνοικία του Άη Γιάννη. Σημαντικές οι ζημιές σε όλο το χώρο. 166 πακέτα λαθραία τσιγάρα κατέσχεσε η Αστυνομία σε έλεγχο που έκανε σε 68χρονο σε χωριό του Δήμου Νέστου.

 

Επαναλαμβάνει το πρωί στο χώρο της η Πνοή το ανοιχτό παζάρι. Ο Δήμος Καβάλας ενισχύει κι επιβραβεύει τις πρωτοβουλίες των Εθελοντών κατά του Καρκίνου. 5νθήμερη εκδρομή στη Ρουμανία έκαναν μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Καβάλας. Την Παρασκευή οι εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Θάσου.

 

Η διοίκηση του ΑΟΚ ευχαριστεί με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το ΣΦΑΟΚ για την παρουσία του στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Ασπρόπυργο. Στις 6 Νοέμβρη το επόμενο ματς του ΓΣΕ για το πρωτάθλημα της Α2.

Διαβάστε επίσης