• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Εκδόθηκε και τοιχοκολλήθηκε χθες η απόφαση του Πρωτοδικείου με τα τελικά αποτελέσματα των σταυρών προτίμησης των εκλογών της 8ης Οκτώβρη. Οι υποψήφιοι μετρούν ξανά μετρούν τα ψηφοδέλτια κι όπου θεωρούν σκόπιμο, καταθέτουν ένσταση. Δεν ξεκαθάρισε οριστικά η κατανομή των εδρών για το νέο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Καθοριστικό σημείο που θα ξεκαθαρίσει με άλλη απόφαση του δικαστηρίου, ποιες παρατάξεις εκλέγουν και πόσους δημοτικούς συμβούλους στη δημοτική ενότητα Φιλίππων. Οριστικά πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο Απόστολος Χρόνης.

 

Ευχαριστήριες και συγχαρητήριες ανακοινώσεις υπήρξαν και χθες από νικητές και ηττημένους των εκλογών στο Δήμο Καβάλας και στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Ο λαϊκισμός δεν χτυπιέται με λαϊκισμό, δήλωσε ο Θόδωρος Μουριάδης. Κι αυτός είναι Νεοδημοκράτης, είπε χθες για τον Χριστόδουλο Τοψίδη ο πρόεδρος της Νομαρχιακής ΝΔ Καβάλας Μπάμπης Δράκος. Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να επανέρχεται, αναφέρει κείμενο που υπογράφει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπουτσής.

 

Προϊόντα μαϊμού που ήρθαν στην Ελλάδα από την Τουρκία εντόπισε σε καρότσα φορτηγού το προσωπικό του Τελωνείου. Αδειάζει η αποθήκη του, απομακρύνονται λόγω ανακύκλωσης πολλά αυτοκίνητα. Στο κέντρο της πόλης κυκλοφόρησαν χθες οι επιβάτες των δύο κρουαζιερόπλοιων. Έργο υπογείωσης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στο δρόμο από τον Άγιο Σίλα ως την είσοδο της πόλης. Θα συνεχιστεί και στην Περιμετρική. Η Επιτροπή Ειρήνης και σωματεία οργανώνουν το απόγευμα της Πέμπτης εκδήλωση συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης, η εκδήλωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία. Οι γιατροί του Νοσοκομείου συμμετέχουν στη στάση εργασίας αύριο το πρωί, την προκήρυξε το σωματείο εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

 

Από το μεσημέρι στη Θάσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι του Παγγαίου, συνεχίζει να μην λειτουργεί το ΑΤΜ της Alpha τράπεζας στην Ελευθερούπολη. Δεν λειτουργούν ΑΤΜ της Εθνικής στη Δ. Αγορά και στο κατάστημα της οδού Βενιζέλου. Ανακοίνωση του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας με συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τσαμπάζη που πέθανε πρόσφατα. Ήταν μέλος προηγούμενου διοικητικού του συμβουλίου. Προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας εκπαίδευσε συμπολίτες σε θέματα πρώτων βοηθειών. Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε χθες στην κεντρική πλατεία. Σε πρακτορείο της Δράμας το τυχερό δελτίο τζόκερ, κερδίζει 5,6 εκ ευρώ.

 

Αποχωρεί από τον ΑΟΚ ο Παβλόβ. Σε κανονικό ρυθμό προπόνησης οι Φερεντίνος- Σαλπιγγίδης.

 

Διαβάστε επίσης