ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για την εξιχνίαση της δολοφονίας 58χρονου αλλοδαπού εργάτη στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού. Το πτώμα του βρέθηκε χθες το πρωί σε χωράφι κοντά στην Κάρυανη. Εικάζεται ότι ο δράστης τον πυροβόλησε το προηγούμενο βράδυ. Ο άτυχος άνδρας είχε δύο σφαίρες στο κεφάλι.

 

Δύο κρούσματα στον κορωνοϊό ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για την ΠΕ Καβάλας. Με ανακοίνωση του το Πουλίδειο γηροκομείο αμφισβητεί το θετικό κρούσμα σε κορωνοϊό τροφίμου του, στις αρχές Αυγούστου. 18.200 μάσκες για όλους τους μαθητές του Νομού Καβάλας, αξίας 82.000 ευρώ θα αγοράσουν με χρήματα του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» οι Δήμοι του Ν. Καβάλας. Στις 11 το πρωί συγκέντρωση εκπαιδευτικών έξω από το Διοικητήριο. Μέχρι το τέλος του μήνα τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ σε Καλαμίτσα- Μπάτη.

 

Περισσότεροι από 1.000 επιβάτες ταξίδεψαν την Κυριακή προς τα νησιά του Β. Αιγαίου μέσω του λιμανιού της Καβάλας. Τηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Υπουργό Άμυνας της Αγγλίας. Με δηλώσεις τους οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών του Δήμου Καβάλας εξηγούν ότι ζήτησαν από το Υπουργείο Εσωτερικών περισσότερες από όσες εγκρίθηκαν θέσεις καθαριστριών πλήρους απασχόλησης. Κριτική στο Δήμο από το Χρήστο Ποτόλια. Έκλεισε κατάστημα «αλυσίδας» εσωρούχων στην Ομόνοια, σούπερ μάρκετ συζητά να νοικιάσει το ακίνητο δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο.

 

Όλα είναι έτοιμα για τις συναυλίες του Cosmopolis, από την Τετάρτη σε δύο σημεία του Πάρκου Φαλήρου. Ξεκινά η διαδικασία για την ελεγχόμενη στάθμευση στη συνοικία της Παναγίας. Περιστατικό θανάτωσης γατών καταγγέλλει ο φιλοζωικός σύλλογος του Δήμου Παγγαίου.

 

Πρώτη προπόνηση έκανε χθες η Ένωση. Αύριο στο γήπεδο του Κρυονερίου η πρεμιέρα του ΑΟΚ, ο οποίος εντείνει τις μεταγραφικές του κινήσεις. Με τον Γιώργο Παπαδόπουλο συμφώνησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου.

 

Διαβάστε επίσης