• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας εκπαιδευτικής περιόδου την ερχόμενη Τρίτη 2 Σεπτέμβρη, το πρώην ΤΕΙ Καβάλας επανέρχεται στο γνωστό αίτημα του. Ζητά να δημιουργηθούν νέες φοιτητικές εστίες στο κτίριο πρώην ΤΕΑΥΚΕ στα Καλαφατιά. Ο Δημήτρης Μπαντέκας ανησυχεί για την έλλειψη διαμερισμάτων στην πόλη, η οποία ως τουριστικός προορισμός προτιμά τα Air BnB παρά τη διάθεση των ακινήτων σε παλιούς και νέους φοιτητές. Τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη αρχίζει η νέα περίοδος στον πανεπιστημιακό κόμβο της πόλης με τις καθιερωμένες εξετάσεις.

 

Φωτιά σε σκουπίδια εκδηλώθηκε χθες βράδυ στο Περιγιάλι. Αύριο το πρωί θα απολογηθεί ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Χρυσούπολη. Ο συνήγορος του θα ζητήσει να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση. Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ζητά η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου. Ακινητοποιούνται λόγω έλλειψης κονδυλίων τα αυτοκίνητα του Δήμου Καβάλας. Αγωγή αποζημίωσης του Δήμου Παγγαίου για την διάρρηξη στο χρηματοκιβώτιο του πριν 8 χρόνια. Στη Διεθνή Έκθεση θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο Καβάλας.

 

Με τους περιφερειακούς συμβούλους της ομάδας του θα συναντηθεί το απόγευμα ο Χρήστος Μέτιος. Συνεδρίασε χθες βράδυ η ΝΕ Κινήματος Αλλαγής Καβάλας. 20.000 ευρώ θα διαθέσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης για να βελτιώσει την θέρμανση και την ψύξη στο Δικαστικό Μέγαρο. Τραυματίας 50χρονος στο λιμάνι. Κατά της εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Αιμιλιανού και η Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων της ΑΜΘ.

 

Ψήφισμα της διοίκησης της Μέριμνας για το θάνατο της Πόπης Λαγά. Προχωρά η δημιουργία συλλόγου αποφοίτων του 1ου Γυμνασίου Καβάλας. Συνεχίζεται ως το τέλος της εβδομάδας η έκθεση ζωγραφικής της Έφης Αλεξανδρή στη Δ. Καπναποθήκη.

 

Με πολύ κόσμο εγκαινιάστηκαν χθες βράδυ οι νέες εγκαταστάσεις στο Βερούλειο. Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ένωση. Φιλικό με την ομάδα του Βώλακα το απόγευμα για τον ΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Αρσονιάδης ζητά από τον Περιφερειάρχη την αγορά απιδινωτών για τα γήπεδα του Νομού.

 

 

Διαβάστε επίσης