ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Επηρεασμένο από το πρόσφατο πολύνεκρο τροχαίο στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας συζήτησε χθες θέματα ασφάλειας της κυκλοφορίας και λήψης σχετικών μέτρων. Ο Θόδωρος Μουριάδης προανήγγειλε σύσκεψη με την τεχνική υπηρεσία. Αναφέρθηκε στο δρόμο του Παληού και στη λειτουργία του ραντάρ ελέγχου της ταχύτητας των οχημάτων. Ζήτησε προτάσεις από τις δημοτικές παρατάξεις.

 

Ανακοινώσεις τοπικών συλλόγων και φορέων για τον αιφνίδιο θάνατο της Λίλας Κυπριώτου, η κηδεία της οποίας θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Ξαφνικά πέθανε στις Κρηνίδες το μέλος του τοπικού συμβουλίου Λαμπρινή Θεοδώρου, σε ηλικία 51 ετών.

 

Αυξήθηκαν στους 9 οι ασθενείς με κορωνοϊό στην κλινική του Νοσοκομείου. 12 προσλήψεις στον παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι. Μηχανικό με σύμβαση 8 μηνών θα προσλάβει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ. Αγωνιά άπορη συμπολίτισσα, απευθύνει έκκληση στον Μητροπολίτη να μην σταματήσει το επίδομά που εισπράττει από την Ιερά Μητρόπολη. Από την Κυριακή 1η Αυγούστου οι πτήσεις Άγγλων τουριστών προς Καβάλα και Θάσο.

 

Κλείνουν για όλον τον Αύγουστο οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Υφυπουργός της Γερμανικής Κυβέρνησης βρίσκεται στη Θάσο, συνάντησε και τους Θόδωρο Μουριάδη- Φίλιππο Αναστασιάδη. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για το θάνατο του Μάκη Ζησάκη. Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου, στήριξη των εργαζόμενων της ΒΦΛ. Αρκετοί τραυματίες παράνομοι μετανάστες σε τροχαίο μετά από καταδίωξη που έγινε χθες το πρωί στη Μουσθένη.

 

Εκπρόσωποι του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Καβάλας επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση. Με τη διοίκηση συλλόγου παλιννοστούντων ομογενών συναντήθηκε ο Κώστας Αντωνιάδης. Με απόφαση του Νίκου Παναγιωτόπουλου χρηματοδοτείται η μελέτη πυρασφάλειας της Παιδόπολης.

 

Βοήθεια από άλλους Καβαλιώτες ζητά με τη χθεσινή συνέντευξη τύπου η διοίκηση του ΑΟΚ. Παρόλα αυτά είναι άγνωστο το μέλλον της ομάδας.

Διαβάστε επίσης