• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Δημήτρης Πιτσιλής υπέγραψε απόφαση με την οποία ορίζει την Καβάλα έδρα της Χημικής Υπηρεσίας στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη. Τέτοια απόφαση υπέρ της Καβάλας και εις βάρος της Θράκης είχε να υπογραφεί σχεδόν 30 χρόνια! Μέχρι πρότινος έδρα της υπηρεσίας ήταν η Αλεξανδρούπολη. Η Χημική Υπηρεσία Καβάλας έχει την έδρα της στον πρώτο όροφο του κτιρίου του Τελωνείου.

 

Μετά την κριτική που δέχθηκε απ’ όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης δεσμεύτηκε χθες για το εργασιακό μέλλον του προσωπικού Βοήθεια στο Σπίτι. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έγινε με τηλεδιάσκεψη δεν συζητήθηκαν τα οικονομικά της ΔΕΥΑΚ και η διευκόλυνση στο βαλβιδοστάσιο του ΤΑΡ. Δημοτικοί Σύμβουλοι υιοθέτησαν παράπονα πολιτών από το Χαλκερό για το νέφος και χθες, προερχόμενο από τη ΒΦΛ.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής η Θάσος δεν είναι το φαβορί για την επένδυση της Γερμανικής εταιρίας Volkswagen. Απέχουν σήμερα από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι του Ν. Καβάλας. Συνεχίζονται δεύτερη μέρα οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο κέντρο της πόλης. Στις 11 σωματείο του ΠΑΜΕ πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τον ΟΑΕΔ. Ο Εμπορικός Σύλλογος έκανε δωρεά υλικών στο Νοσοκομείο κι ο Δήμος Καβάλας δωρεά μασκών στους εργαζόμενους στο Δικαστικό Μέγαρο.

 

Το Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοίνωσε παράταση απαγόρευσης κολύμβησης μέχρι τη Δευτέρα. Κλειστή μέχρι τις 10 Μάη η Δ. Βιβλιοθήκη. Η Λέσχη Ορειβασίας Καβάλας αντίθετη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος. Ανακοίνωση του σωματείου των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο για την Πρωτομαγιά.

 

Διαβάστε επίσης