ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο φορέας που χορηγεί τις Γαλάζιες Σημαίες ανακοίνωσε χθες ότι μετά από σχετικό έλεγχο αφαιρεί 17 από αυτές. Ανάμεσα στις Γαλάζιες Σημαίες που αφαιρούνται για τεχνικούς λόγους αυτή του Περιγιαλίου και της Κεραμωτής. Με την ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι στις παραλίες που χάνουν τις σημαίες τους δεν τίθεται θέμα ποιότητας του θαλασσινού νερού. Ο Δήμος Καβάλας μάλλον γνώριζε ότι επρόκειτο να αφαιρεθεί η Γαλάζια Σημαία στο Περιγιάλι.

 

Αύριο στη Θάσο πραγματοποιείται δεύτερη άσκηση εκκένωσης κατασκήνωσης. Συνεχίζονται το πρωί οι εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Σίλα, το απόγευμα λιτανεία της εικόνας του αγίου στη αρχαία Εγνατία οδό. Παράδειγμα προς μίμηση η εθελοντική καθαριότητα που έκανε σε τμήμα της παραλίας του Περιγιαλίου ο 95χρονος Σωκράτης Χάϊτας. Η Διεύθυνση Υγείας της ΠΕ Καβάλας καλείται να εφαρμόσει εντατικά τον αντικαπνιστικό νόμο αν και δεν διαθέτει το προσωπικό που χρειάζεται.

 

Με απόφαση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίστηκε η λειτουργικότητα δημοτικών και νηπιαγωγείων του Νομού Καβάλας. Την Πέμπτη 1η Αυγούστου συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου για τη λειτουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στη Θάσο. Πέθανε το απόγευμα της Κυριακής τουρίστας στη Θάσο, υπέστη ανακοπή ενώ ήταν σε βάρκα. Πρώτος στο σημείο εκκίνησης του νέου νόμου ο τεχνικός φάκελος του ΟΛΚ για το υδατοδρόμιο έξω από το κεντρικό λιμάνι. Με την πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα συναντήθηκε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Ντοκιμαντέρ για την ιστορία της πολεμικής αεροπορίας στη Θάσο βιντεοσκόπησε τοπική εταιρία. Το βράδυ στο Καρνάγιο η παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ «Βάρδα Μπένε». Υπέρ πολυτελές γιοτ βρίσκεται αγκυροβολημένο κοντά στην ακτή της Καλαμίτσας. Δύο Καβαλιώτες ορειβάτες στην κορυφή Μάτερχον των Άλπεων.

 

Έτοιμο πριν την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων το δημοτικό στάδιο Βερούλειο. Ομάδα Κ17 δημιουργεί ο ΑΟΚ. Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας προετοιμάζει το 28ο διεθνές τουρνουά σκάκι που ξεκινά την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης