ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2023

Ακόμη περισσότερες δημοτικές υπηρεσίες λειτουργούν στο κτίριο του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού, αποχωρώντας σταδιακά από τους παραδοσιακούς χώρους των Δημαρχείων. Σύντομα στην παλιά καπναποθήκη θα μεταφερθούν για να λειτουργήσουν η Πολεοδομία, η Διεύθυνση Προσωπικού και ο Προγραμματισμός. Ο Δήμος Καβάλας βρίσκεται στο ιστορικό ακίνητο εδώ και 20 χρόνια, μετά από σχετικές αποφάσεις- παραχωρήσεις τόσο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και της Περιφέρειας. Ζητά μάλιστα και τους υπόλοιπους ορόφους προκειμένου σε αυτούς να στεγάσει και τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Νέα διοίκηση απέκτησε μετά τις εκλογές της Κυριακής ο σύλλογος Αγροτών Δήμου Παγγαίου. Κλιμάκιο του ΚΚΕ ήταν χθες στα χωριά της ίδιας περιοχής όπου συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις. Χωρίς την αντιπολίτευση συνεδρίασε και χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Λίγοι φαίνεται ότι θα είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στους Δήμους Παγγαίου- Θάσου- Νέστου. Ως το τέλος Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας ΝΔ- ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25. Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου πιθανή επίσκεψη και ομιλία στην Καβάλα του Νίκου Ανδρουλάκη. Μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κοινού στο «Αντιγόνη Βαλάκου» για την παράσταση «Ο Συνεργός». Σύντομα μεταφέρονται για να συνεχιστούν στην πόλη μας οι πρόβες της θεατρικής παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ.

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις κήρυξε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για τη συντριβή του αεροσκάφους τύπου Φάντομ και το θάνατο των δύο χειριστών. Με τους γιατρούς του Νοσοκομείου συναντήθηκε η Τάνια Ελευθεριάδου, διαπίστωσε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν λύθηκαν. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας απεγκλώβισε το βράδυ της Κυριακής δύο νεαρά άτομα που ευρισκόμενα εντός οχήματος κινδύνεψαν να πέσουν σε γκρεμό, σε δασική έκταση πάνω από το Σανατόριο. Επαναφέρει στη διαδικασία της ανάκρισης η Εισαγγελία Εφετών Θράκης, την υπόθεση καταγγελιών γονέων- κηδεμόνων κατά παιδαγωγού δημοτικού παιδικού σταθμού. Γενική συνέλευση θα κάνουν το απόγευμα της Κυριακής οι επαγγελματίες του συλλόγου της ΔΕ Φιλίππων.

Μαθητές του τμήματος Μαγειρικής του Δημόσιου ΙΕΚ επιμελήθηκαν τη δεξίωση στην αίθουσα του Αγίου Παύλου, αμέσως μετά την θεία λειτουργία για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Γενική συνέλευση πραγματοποιεί αύριο το απόγευμα ο σύλλογος «Άγιος Νέστορας». Το Σάββατο το απόγευμα κόβει πίτα ο συνοικιακός σύλλογος του Αγίου Λουκά.

Επανέρχεται στις προπονήσεις ο ΑΟΚ μετά το χθεσινό ρεπό. Το Σάββατο η εκτός έδρας αναμέτρηση στη Μηχανιώνα.

 

 

Διαβάστε επίσης