• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Δύο κινητοποιήσεις επαγγελματιών έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στην Καβάλα σχετικά με τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού. Αφορούσαν τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών και τους επαγγελματίες εστίασης στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Επιστολή άλλων επαγγελματιών της οδού Εθνικής Αντίστασης προς των ΟΛΚ. Την ίδια στιγμή οι γιατροί προειδοποιούν για την τήρηση των μέτρων αφού ο κορωνοϊός δεν έχει αποχωρήσει από την χώρα.

 

Δύο αλβανοί βοσκοί νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο από τα ξημερώματα χθες, ένας σε σοβαρή κατάσταση. Προηγήθηκε επίθεση του ενός στον άλλον ενώ ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης παρασύρθηκε στη συνέχεια από φορτηγό αυτοκίνητο!

 

Σήμερα το πρωί σύσκεψη για την τουριστική προβολή του Ν. Καβάλας στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Απεργία και απεργιακή συγκέντρωση της ΕΛΜΕ στην πλατεία Καπνεργάτη. Το απόγευμα συνάντηση του Αντιδημάρχου Απόστολου Μουμτσάκη με τους συλλόγους που λειτουργούν στο κτίριο του Πυθαγόρα. Όλα τα σούπερ μάρκετ και λίγα μικρά καταστήματα ήταν ανοιχτά χθες. Μάλλον τη Δευτέρα επανέρχονται τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. 14χρονος που ήταν εντός του ανοιχτού κολυμβητηρίου τραυματίστηκε, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο.

 

Συναντήσεις με τους Δημάρχους Καβάλας και Παγγαίου είχε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, πέρασε στο Νομό Καβάλας το τριήμερο. Με τον Αγροτικό Σύλλογο Νέστου είχε συνάντηση ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ογκολογική κλινική στο Νοσοκομείο ζητά η Τάνια Ελευθεριάδου. Χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ έργο του Δήμου Καβάλας για 4 ειδικές κατασκευές διευκόλυνσης ΑμΕΑ σε ισάριθμες παραλίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένα Καβάλας διαθέτει διοικητή και κτίριο, ουσιαστικά δεν υφίσταται.

 

Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θόδωρου Κοκκινίδη με νέο ομοίωμα του Τομ Χανκς. Μαθήματα ζωγραφικής μικρών και μεγάλων τα απογεύματα στο Ζέφυρο. Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Παγγαίου.

 

«Ζωηρό» ενδιαφέρον της Λάρισας για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Μαϊδανού. Αύριο ποδοσφαιρικός αγώνας με παλαίμαχους του ΑΟΚ στη μνήμη του Παναγιώτη Λεμονίδη. Ο Παύλος Προβατίδης νέος προπονητής του Βρασίδα, ο Γιώργος Αγγελίδης στη Δόξα Αμυγδαλεώνα.

 

Διαβάστε επίσης