ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016

Επισταμένες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό των δύο δραστών που το απόγευμα της Τετάρτης επιτέθηκαν σε 33χρονο, τον τραυμάτισαν ελαφρά, του πήραν τσάντα μέσα στην οποία υπήρχε το ποσό των 20 ευρώ. Ο 33χρονος αντιστάθηκε, συνεπλάκη με τους δράστες. Ένας εκ των δύο είχε στα χέρια του αιχμηρό αντικείμενο. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το περιστατικό έγινε στη συνοικία της Χωράφας.

Συνεχίζεται η προκαταρκτική έρευνα για τις φωτιές της Θάσου. Καλούνται στην Εισαγγελία Καβάλας όλα τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Θάσου να καταθέσουν ανωμοτί. Δρόμος καρμανιόλα είναι η παλιά εθνική οδός Καβάλας- Θεσσαλονίκης, αναφέρει σε ερώτηση του στη Βουλή βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η τουριστική προβολή του 2017, στη διάρκεια συνεδρίασης της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας. Η κ. Αναστασία Ιωσηφίδου δίνει μεγάλη σημασία στα αεροπορικά δρομολόγια από τη Ρωσία για τη Καβάλα. Μελετά δρομολόγια πλοίου από Καβάλα για Άγιο Όρος. Το πρωί στην πόλη μας ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Την Τετάρτη το βράδυ είχε συνάντηση με τη Δήμαρχο. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο λιμάνι της Καβάλας θα κάνουν τα πλοία Εξπρές Πήγασος και Νήσος Μύκονος.

Τρεις φορές συνεδριάζει το διήμερο Κυριακή- Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο. Την Τετάρτη 28 Δεκέμβρη παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Χρυσούπολης ως τα μεσάνυχτα λόγω εκδηλώσεων. Με ανακοίνωση της η Δήμαρχος απάντα στην κριτική που της έκανε η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το απόγευμα η εκδήλωση υπέρ της εθελοντικής αιμοδοσίας που οργανώνει η Π.Ε. Καβάλας. Εγκαινιάζεται το βράδυ η έκθεση γυναικών ζωγράφων στη Δ. Καπναποθήκη. Παρουσιάζεται στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα. Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στη Νέα Καρβάλη.

Εκδήλωση για τα 60 χρόνια του οργανώνει το Σάββατο στο Όσκαρ ο ΟΚΑΚ. «Θέλουμε πολύ τη νίκη στο ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα» δήλωσε ο καλαθοσφαιριστής της Ένωσης Αντώνης Σκλήβας. Παραμένουν οι πολλοί τραυματίες στον ΑΟΚ. Χωρίς Μιχαηλίδη οι προπονήσεις του Νέστου.

 

Διαβάστε επίσης