ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή συνάντησε χθες στην Αθήνα ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Χρήστος Ηλιάδης. Μία ακόμη φορά του εξήγησε το σχέδιο μεταφοράς και λειτουργίας στο κτίριο του Τελωνείου των υπηρεσιών του ΟΛΚ, του Λιμεναρχείου και της Περιφερειακής υπηρεσίας του Λιμενικού Σώματος. Ο κ. Πιτσιλής που κατ’ αρχήν είναι θετικός, ζήτησε χρόνο για να μελετήσει και να αποδεχθεί την πρόταση. Ο κ. Ηλιάδης είχε χθες συνάντηση και με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

 

Αποχώρησαν από τη χθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων και ο εκπρόσωπος της παράταξης του Βαγγέλη Παππά. Αναβλήθηκε η απόφαση για την τιμωρία του προέδρου του σωματείου. Δεν επετράπη σε μέλη της διοίκησης του σωματείου να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση του δ.σ. Τέλος του μήνα δημοπρατείται το έργο στην πλατεία Καπνεργάτη. Ο ανάδοχος έχει προθεσμία 18 μηνών να το εκτελέσει. Νέα ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή για τις εταιρίες της ΒΦΛ ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Επέκταση της χρηματοδότησης κατά 180 εκ δολάρια υπέγραψε η Ενεργειακή για τις επενδύσεις στο κοίτασμα του Πρίνου.

 

Βαριές ποινές χθες στο Τριμελές δικαστήριο σε δύο οδηγούς που βρέθηκαν να οδηγούν μεθυσμένοι. Άλλαξαν οι ημερομηνίες της επίσκεψης Πολάκη σε Καβάλα και Θάσο. Ψήφισμα δημάρχων της ΑΜΘ για να μην ιδιωτικοποιηθεί η Εγνατία οδός. Λόγω ελέγχου της Αποκεντρωμένης αργεί η έγκριση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για την εκμίσθωση της αίθουσας του Όσκαρ. Με εκπρόσωπο ή εκπροσώπους του στο διοικητικό συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Ροδόπης ο Δήμος Παγγαίου. Υπηρεσιακοί παράγοντες μελετούν το σχέδιο σύμβασης για το φετινό αεροπορικό σόου.

 

Και την Δευτέρα παραστάσεις στο «Αντιγόνη Βαλάκου» του έργου «Μια ξεχωριστή μέρα». Το πρωί κόβει βασιλόπιτα το ΚΔΑΠ του Δήμου Καβάλας. Την Κυριακή ίδιες εκδηλώσεις για τους φίλους της Παιδόπολης, του έφεδρους αξιωματικούς αλλά και τη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

 

Αύριο το απόγευμα αναχωρεί για το Διδυμότειχο η αποστολή του ΑΟΚ. Αμφίβολος για το ματς του Νέστου με τον Ξηροπόταμο ο Αρετάς. Η Χρύσα Περδίκη παραμένει πρόεδρος στους βετεράνους αθλητές στίβου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης