• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΓΕΝΑΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΓΕΝΑΡΗ 2017

Χωρίς συγκεκριμένες αποφάσεις η χθεσινή συνάντηση στην ΕΤΑΔ. Δεν είναι ικανοποιημένη η Δήμαρχος, παραδέχονται ότι χρειάζονται κι άλλες ενέργειες οι κυβερνητικοί βουλευτές. Πιο εύκολο είναι το θέμα του παλιού δικαστηρίου. Αρμοδιότητα του Υπουργείου Οικονομικών το παλιό νοσοκομείο ενώ για την Καλαμίτσα πρέπει να ξεπεραστούν σοβαρά νομικά εμπόδια. Η Δήμαρχος θα είναι στην Αθήνα και σήμερα.

Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης είναι πιθανό να κρατήσει χωρίς νερό τη ΔΕΠΟΣ και σήμερα. Δεν λειτουργεί το ΑΤΜ της Πειραιώς στο Φάληρο αφού άγνωστοι πέταξαν εμπρηστικό μηχανισμό. Ουρές και αναμονή στο κρύο στη ΔΕΗ στην Ιχθυόσκαλα. Αδύνατη η τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπαλλήλους. Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την ομάδα της πλειοψηφίας εξηγεί με δήλωση του ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Πέτρος Καλένης. Αύριο το απόγευμα στη Νέα Πέραμο η γενική συνέλευση των αγροτών των Γιαλοχωρίων. Το βράδυ στο Λούσυ η βασιλόπιτα της ΝΟΔΕ, με ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη. Στην εκδήλωση θα παραστεί κι ο Μακάριος Λαζαρίδης. Συνεχίζονται την Κυριακή οι εσωκομματικές διαδικασίες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.

Τα προβλήματα που δημιούργησε στους κτηνοτρόφους η κακοκαιρία θα απασχολήσουν σύσκεψη που οργανώνει το πρωί ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Δήλωση Μέτιου, εξηγεί γιατί άλλαξε τη διοίκηση της Εργοανάπτυξης. Ανακοίνωση Μάκη Παπαδόπουλου κατά Πέτρου Πετρόπουλου για τις εργασίες στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Από την Καρδίτσα ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής, αναλαμβάνει καθήκοντα σε έναν μήνα. Ερώτηση στη Βουλή από την Χαρά Κεφαλίδου για την καθυστέρηση στην μελέτη του τμήματος Καβάλα-Δράμα του Ε61. Ασθενής η χθεσινή χιονόπτωση στο Ν. Καβάλας. Τσουχτερό και σήμερα το κρύο.

Βασιλόπιτες το πρωί στα ΚΑΠΗ του Αγίου Λουκά και του Βύρωνα. Το απόγευμα του Σαββάτου ίδιες εκδηλώσεις για τους Γιατρούς του Κόσμου και τον σύλλογο κατοίκων Αγίας Παρασκευής. Την Κυριακή βασιλόπιτα του Εμπορικού Συλλόγου, της Ένωσης Φυσικών, των Πολιτικών Συνταξιούχων και του συλλόγου Γλυκιά Αγκαλιά.

Χωρίς τον Ντιαλό η Ένωση υποδέχεται αύριο στις 4 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον Εθνικό. Απαραίτητη η νίκη. Στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη ο Μπαντάνης, όχι ο Μελισσόπουλος. Στο Νέστο τραυματίας ο Παυλακάκης. Την αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Λαγκαδά σφυρίζει ο διαιτητής Τζουμαλάκης από τις Σέρρες.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης