• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Περισσότεροι από 400 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στον κόμβο του Αγίου Σίλα, έκλεισαν την Εγνατία οδό για μία περίπου ώρα. Οι κινητοποιήσεις κατά των νέων διοδίων θα συνεχιστούν, είπε η Δήμαρχος και δεν απέκλεισε προσφυγή στη δικαιοσύνη και για το έργο της κατασκευής των διοδίων. Η διαδικασία της δημοπράτησης ορίστηκε για την ερχόμενη εβδομάδα με εναλλακτική ημερομηνία αρχές Αυγούστου.

 

Το πρωί της Δευτέρας τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο για τη ΒΦΛ. Αύριο ραντεβού της εταιρίας με τη δικηγόρο των δύο πρώτων απολυμένων που δικαιώθηκαν δικαστικά. Συζητείται η πληρωμή της αποζημίωσης. Αύριο θα απολογηθούν στον Ανακριτή οι 8 συλληφθέντες για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Το χασίς 7,5 κιλών βρέθηκε σε βουνό, κοντά στο σπίτι των αρχηγών της ομάδας στο Ορφάνι. Γενική συνέλευση έκαναν χθες οι μηχανικοί δημόσιοι υπάλληλοι των Νομών Καβάλας και Δράμας. Δεν υπάρχουν νεότερα κι αλλαγές στην Πολεοδομία και στις ελάχιστες συνεδριάσεις του ΣΥΠΟΘΑ, δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Δημήτρης Κυριαζίδης.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Χωρίς συμμετοχή στο Ν. Καβάλας η σημερινή απεργία στον τουρισμό επισιτισμό. Από αύριο και για έναν μήνα ο ΕΛΓΑ Καβάλας θα δέχεται αιτήσεις για αποζημιώσεις από τις φωτιές στη Θάσο τον περασμένο Σεπτέμβρη. Νέα βλάβη στο φέρι μποτ Νικητής. Την Τρίτη αλλά και χθες ήταν εκτός δρομολογίων. 56 πρώην και νυν αιρετοί του Δήμου Παγγαίου καλούνται σε απολογία από τον Εισαγγελέα για προσλήψεις 700 περίπου εποχιακών τα έτη 2013-2016. Προηγήθηκε καταγγελία του Β. Ξουλόγη. Εντός των ημερών οι αποφάσεις για τους διευθυντές των σχολείων στο Ν. Καβάλας. Τον Αύγουστο θα κριθεί το θέμα της επαναλειτουργίας του 21ου νηπιαγωγείου. Νέα ανακοίνωση του ΤΑΡ για τις εργασίες κοντά στα λασπόλουτρα, οι οποίες ολοκληρώθηκαν προ λίγων ημερών.

 

Αρχίζει το απόγευμα στην Παναγία το Cosmopolis. Η τελετή έναρξης στις 9 το βράδυ. Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες για το φεστιβάλ Πλάι στο Κύμα που γίνεται στην Κεραμωτή 28 έως 30 Ιουλίου. Το βράδυ συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στην αυλή του μουσείου στο Λιμένα της Θάσου. Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Την απόκτηση σέντερ φορ και πλάγιο αμυντικό έχει σε προτεραιότητα ο ΑΟΚ. Σε ομάδα του Βόλου ο Σάββας Τουμανίδης, στο Αίγιο ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Ορίστηκαν οι αντίπαλοι της Ένωσης στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης