• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Γονείς και κηδεμόνες μαθητών του 2ου Λυκείου διαμαρτυρήθηκαν έντονα χθες το απόγευμα στον διευθυντή του σχολείου για την μετακίνηση των παιδιών με λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Πρόκειται για 85 μαθητές που διαμένουν στον Αμυγδαλεώνα και το Παληό. Το σχέδιο το λεωφορείο να πλησιάζει περισσότερο το 2ο Λύκειο δεν έχει ακόμη εγκριθεί από το Υπουργείο. Οι ίδιοι γονείς δήλωσαν ότι θα κάνουν διαμαρτυρία προς κάθε αρμόδιο.

 

Αποφάσεις για το χειμερινό ωράριο, τις εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη τον Δεκέμβρη και άλλα τρέχοντα θέματα έλαβε στη χθεσινή της συνεδρίαση η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά θα εγκαινιάσει αύριο το απόγευμα την έκθεση του Επιμελητηρίου. Περίπου 2.000 άτομα φιλοξενήθηκαν ως το τέλος του Σεπτέμβρη στις κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου. Ο αριθμός είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τους περσινούς κατασκηνωτές. Αρχίζουν από σήμερα οι εργασίες στις κάθετες της οδού Βενιζέλου οδούς. Πρόκειται για στρώση ειδικού υλικού που το Σαββατοκύριακο θα γίνει και στην οδό Βενιζέλου. Ανακοινώσεις για τα Λουτρά των Ελευθερών θα κάνουν σήμερα Μαρκόπουλος- Γάκης. Αρχίζει σήμερα στο ξενοδοχείο Λούσυ το πανελλήνιο συνέδριο ιχθυολόγων.

 

Απεργία στο Νοσοκομείο και συνέντευξη τύπου της προέδρου του σωματείου Κατερίνας Πετράκη. Δύο άτομα συνελήφθησαν για κλοπή ερασιτεχνικής βάρκας από το λιμανάκι των Σφαγείων. Συζητήθηκε χθες στο δικαστήριο η αγωγή των εργαζόμενων στα Πετρέλαια προκειμένου να μην απορροφηθεί από την Ενεργειακή Αιγαίου η Καβάλα Όιλ. Γενική συνέλευση και εκλογές στο τέλος του μήνα στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Επίκαιρη ερώτηση για τη ΒΦΛ κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Θα συζητηθεί τη Δευτέρα το απόγευμα. Η Σταυρούλα Τσολακίδου παρακολούθησε τη χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Καβάλας.

 

Αγιασμός για τη νέα χρονιά το απόγευμα στο Λύκειο των Ελληνίδων. Ο Στράτος Καλαφάτης ξεναγεί σήμερα και αύριο επισκέπτες της έκθεσης του, η οποία έχει θέμα το Άγιο Όρος. Επίδειξη ξυλορακέτας πραγματοποιήθηκε στους μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου. Την Δευτέρα το απόγευμα ο Δημήτρης Κουγιουμτζόγλου θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα τη Ρωσία.

 

Σήμερα θα κάνει την πρώτη προπόνηση στους παίκτες του ΑΟΚ ο νέος προπονητής της ομάδας Άγγελος Διγκόζης. Γενικός αρχηγός στη θέση του Βλάση Καζάκη ο Κώστας Τσαλίκης. Από τον σύνδεσμο Θράκης ο διαιτητής στο ματς της Κυριακής. Από την Κατερίνη ο διαιτητής στο ματς του Νέστου. Χωρίς εκπλήξεις οι χθεσινοί αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης