• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Έκτακτη συνάντηση φορέων της ΑΜΘ έγινε χθες στην Κομοτηνή με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Φανερή ήταν η βούληση των παραγόντων του Πανεπιστημίου της Θράκης και του ΤΕΙ της Καβάλας για μεταξύ τους συνεργασία. Περίεργη χαρακτήρισε ο πρύτανης του ΤΕΙ Δημήτρης Μπαντέκας την πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας για συγχώνευση του ιδρύματος με αντίστοιχα της Κεντρικής Μακεδονίας. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι από την συνάντηση απουσίαζαν- αν και κλήθηκαν- οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στους 5 νομούς.

 

Πρόστιμο 1.500 ευρώ επέβαλε η διεύθυνση Εμπορίου σε επαγγελματία, μετά από έλεγχο που έγινε στον πάγκο του στην λαϊκή αγορά του Πρίνου. Δεν λύθηκε η εκκρεμότητα με την αίθουσα του Όσκαρ, παρά τις προσπάθειες του Δήμου Καβάλας. Η υπόθεση εκ νέου ενοικίασης του παρουσιάζει γραφειοκρατικά προβλήματα. Διεθνές συνέδριο για τον τουρισμό θα γίνει τον Ιούνιο στο ΤΕΙ. Αναβολή για τον Σεπτέμβρη στη μεγάλη δίκη αιρετών και πρώην αιρετών του Δήμου Παγγαίου. Για να λυθεί το πρόβλημα των διμηνητών, κατατέθηκε πρόταση τροπολογίας από τους βουλευτές της Καβάλας. Σήμερα στην Κομοτηνή η δίκη της υπεξαίρεσης χρημάτων από το ταμείο των σχολικών επιτροπών του Δήμου Καβάλας.

 

Συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο παραχώρησε για την υπόθεση της Novartis ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνελήφθη στην Εγνατία οδό ταξιτζής που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 παράνομους μετανάστες από το Μπάγκλαντες. Σωματεία εργαζομένων πραγματοποιούν το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία, αντιδρώντας στην πολιτική των μνημονίων.

 

Δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης της Ρουμανίας ήταν στην Καβάλα την Καθαρά Δευτέρα. Εκλογές το απόγευμα στο Λύκειο των Ελληνίδων και στην Πνοή. Σάββατο και Κυριακή το Λύκειο των Ελληνίδων πραγματοποιεί εκδήλωση με τίτλο «Χορευτικό Εργαστήρι».  Ο σύλλογος κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας ευχαριστεί τους εκπροσώπους του Δήμου Καβάλας για την καλή συνεργασία που έχει μαζί τους.

 

7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Άγγελος Παπαστεργιανός και δεν αγωνίζεται στα ματς του ΑΟΚ με Αετό Ορφανού και Νέστο. Σε εξετάσεις στην ΕΠΣ Καβάλας θα υποβληθούν το απόγευμα διαιτητές της Γ’ Εθνικής από την ΑΜΘ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης