• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016

Οι αναζωπυρώσεις είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Θάσο, στις φωτιές που σήμερα συμπληρώνουν 4 μέρες. Χθες το απόγευμα καναντέρ με βλάβη στον κινητήρα προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης. Υποσχέσεις του πρωθυπουργού για στήριξη κι αποζημίωση των πληγέντων. «Η φωτιά είναι σα τη λερναία ύδρα» δήλωσε ο βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου. «Δεν επηρεάζεται ο τουρισμός στο νησί» υποστηρίζει ο Μιχάλης Αμοιρίδης. Στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης , εξαντλημένος από την παρουσία στη Θάσο 3 μέρες.

 

Κανονικά έγινε χθες ο αγιασμός στα σχολεία του χερσαίου τμήματος του Ν. Καβάλας. Μάλλον αύριο ανοίγουν τα σχολεία στη Θάσο. Έκτακτη γενική συνέλευση δασκάλων νηπιαγωγών το απόγευμα στο 12ο δημοτικό σχολείο. Στην Καβάλα θα βρίσκεται το μεσημέρι ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης. Θα ασχοληθεί με το πρόβλημα της ΒΦΛ. Με 306 εγγλέζους τουρίστες ήρθε χθες στο λιμάνι κρουαζιερόπλοιο. Σεμινάριο δημοσίων υπαλλήλων για το νέο νόμο δημοσίων συμβάσεων έγινε χθες στη Δ. Βιβλιοθήκη. Συνεχίζεται το σήριαλ της μεταστέγασης του Ν. Μουσείου στο ΝΟΚ με προσφυγή του Δ. Καβάλας στο Ελεγκτικό Συμβούλιο.

 

Ανακοινώσεις για τη φωτιά στη Θάσο από τον πρώην Υπουργό Καράογλου και τον πρώην βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη. Είδη στήριξης όσων βοηθούν στο σβήσιμο της φωτιάς συγκεντρώνει η Θασιακή Ένωση. Συμπαράσταση στους Θασίους από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Είναι εφικτή και πολύ πιθανή η λειτουργία του ειδικού επαγγελματικού γυμνασίου στο πρώην Πειραματικό εκτιμά ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Απόστολος Βαγενάς. Στα εγκαίνια της ΔΕΘ ήταν το Σάββατο ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Μήνυμα της Δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα στους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Διακοπή νερού το πρωί σε πολλές συνοικίες της πόλης.

 

Λόγω των απογευματινών εκδηλώσεων στην παραλία για τον εθελοντισμό και την υποδοχή των ποδηλατών κλείνει από το πρωί η οδός Εθνικής Αντίστασης. Ολοκληρώθηκε χθες η δράση του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου σχετικά με δωρεάν εξετάσεις πρόληψης του καρκίνου του προστάτη. Το βράδυ στην Π. Μουσική η τελευταία εκδήλωση του φεστιβάλ Παπαϊωάννου.

 

Δεν θα προπονηθούν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ, υπάρχουν ελπίδες ο Μπάτζιος να αγωνιστεί στο ματς του Λαγκαδά. Μάλλον σήμερα η Ένωση θα μάθει την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης