• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η συνεδρίαση της διοίκησης του Νοσοκομείου σχετικά με τις αλλαγές στον οργανισμό του ιδρύματος. Η συζήτηση που άρχισε την περασμένη Παρασκευή, κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση ως προς την αύξηση του αριθμού των κλινών. Κατόπιν τούτου το Νοσοκομείο προτείνεται να αναβαθμιστεί σε Περιφερειακό. Ως την Πέμπτη η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου πρέπει να αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας.

 

Πραγματοποιείται στις 11.30 το πρωί στο Δημαρχείο σύσκεψη φορέων σχετικά με την όδευση του αγωγού ΤΑΡ από τον Αμυγδαλεώνα έως τα όρια του Ν. Καβάλας με το Ν. Δράμας. Η σύσκεψη οργανώνεται από τη Δήμαρχο, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Χθες για την όδευση του αγωγού ενημερώθηκε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων του Δ. Καβάλας. Η ενημέρωση έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου αγροτών Καβάλας Θέμη Καλπακίδη. Αμέσως μετά η Ένωση έκανε εκλογές για το νέο της διοικητικό συμβούλιο. Αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων με όριο θητειών ετοιμάζει το Υπουργείο Εσωτερικών, επανέλαβε ο Υπουργός Πάνος Σκουρλέτης. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι δημοτικές εκλογές να μετατεθούν για το Φθινόπωρο του 2019. Ομαλά επαναλειτούργησαν από χθες, μετά τις διακοπές του Πάσχα, τα σχολεία του Δήμου Καβάλας.

 

Συνεδριάζει το βράδυ η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Συνέντευξη τύπου δίνει το ΠΑΜΕ για την εκδήλωση της Πρωτομαγιάς στην κεντρική πλατεία. Νέες κινητοποιήσεις φέρονται να ετοιμάζουν οι απολυμένοι της ΒΦΛ. Το ίδρυμα Αγία Μαρίνα μπορεί να επωφεληθεί του νέου νόμου του εξωδικαστικού μηχανισμού για τη ρύθμιση χρεών, υποστήριξε χθες σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο ο κ. Γιώργος Μαστοράκης. Μέχρι τις 3 Ιουλίου παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών που ανάρτησε το Δασαρχείο Καβάλας.

 

Το απόγευμα στο Όσκαρ παρουσιάζονται οι ταινίες μικρού μήκους μαθητών του 6ου Λυκείου. Το πρωί στο 2ο Γυμνάσιο υποδοχή μαθητών και καθηγητών από τη Σερβία. Έκθεση φωτογραφίας ετοιμάζει ο Φωτογραφικός Όμιλος. Αυτή θα φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Ικανοποίηση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζυγού για την επιτυχία της αναπαράστασης του Ποντιακού γάμου την περασμένη Κυριακή.

 

Συγκίνηση προκάλεσε στον ΑΟΚ η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Γαρίδα. Χθες οι παλαίμαχοι τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Παπαδόπουλου. Δωρεάν είσοδος για τους μαθητές στον αγώνα του Σαββάτου της Ένωσης με τη Δόξα Πεύκων.

 

Διαβάστε επίσης