• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2017

Το γνωστό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού, το οποίο κάθε μέρα μεγαλώνει, θίχθηκε χθες στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Π.Ε. Καβάλας. «Φοβάμαι για το από εδώ και πέρα» είπε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος που αναφέρθηκε σε υπηρεσίες που λειτουργούν με έναν μόνο υπάλληλο. Η πρόεδρος των εργαζόμενων Φιλιππία Κοχλιαρίδου τόνισε ότι από την εφαρμογή του Καλλικράτη μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοι μειώθηκαν στους μισούς.

 

Χθες βράδυ στο Δημαρχείο η Δήμητρα Τσανάκα ενημέρωσε τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων για τη συνάντηση στην ΕΤΑΔ. Νέα αναβολή στο ΣτΕ της συζήτησης της προσφυγής του Δήμου Καβάλας για τον ΤΑΡ. Η προσφυγή θα συζητηθεί αρχές Μάη. Ο αγωγός εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση στην Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων. Δικό του μετεωρολογικό σταθμό αποκτά ο Δήμος Θάσου. Σχετική απόφαση θα λάβει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η δημοτική επιτροπή τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα συνεδριάζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Απολογιστικό χαρακτήρα είχε η έκτακτη συνεδρίαση που έγινε χθες του Συντονιστικού Οργάνου για τα θέματα της κακοκαιρίας. Ποσό 100.000 ευρώ σκοπεύει να ξοδέψει η Π.Ε. Καβάλας σε μια πρώτη ανακαίνιση του αμφιθεάτρου του διοικητηρίου. Θα αλλάξουν πατώματα, καθίσματα, εξαερισμός.

 

Οι απόστρατοι σωμάτων ασφαλείας ζητούν να στεγαστεί σε χώρο του δημοσίου η 2η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος που εδρεύει στην Καβάλα. Βασιλόπιτα έκοψαν την περασμένη Κυριακή οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι. Διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις. Στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας θα απευθυνθεί ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος προκειμένου τα βαρέα οχήματα να ταξιδεύουν στη Θάσο από το νέο λιμάνι κι όχι από το λιμάνι της Κεραμωτής.

 

Αποχώρησαν από τον ετήσιο χορό της Λέσχης Ποντίων οι δημοτικοί σύμβουλοι Ξανθόπουλος- Καζανίδης επειδή οι διοργανωτές δεν ανακοίνωσαν την παρουσία τους. Αρχίζουν σήμερα οι εξετάσεις στο ΤΕΙ. Ενημερωτική εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες έγινε χθες στην Ελευθερούπολη.

 

Πανηγυρική ατμόσφαιρα στη χθεσινή κοπή πίτας του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Βραβεύτηκαν ο Ντίνος Κανάκης και η ομάδα βόλεϊ κορασίδων. Χωρίς τους τιμωρημένους Παναγιωτόπουλο- Κεφαλά- Τουμανίδη ο ΑΟΚ στο ματς της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης.

Διαβάστε επίσης