Δεν ελίσσονταν, λέει για τον Εριφυλλίδη ο Αχιλλέας Νικολαίδης

 Δεν ελίσσονταν, λέει για τον Εριφυλλίδη ο Αχιλλέας  Νικολαίδης

Ο Αχιλλέας Νικολαίδης ενεπλάκη στην ΑΚΕΠ και στην προσπάθεια του πρώην δημάρχου Στάθη Εριφυλλίδη από τη στιγμή της δημιουργίας της. Ήταν στενός του συνεργάτης, διατελώντας αντιδήμαρχος και πρόεδρος της διοικήσεως Εριφυλλίδη. Αν και οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν διαταραχθεί, ωστόσο ο κ. Νικολαίδης βρέθηκε την Τετάρτη στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου για τη βιβλιοπαρουσίαση του πρώην δημάρχου.

«Έσπασε πολλά αβγά, αλλά έτσι πρέπει να είναι κάθε δήμαρχος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολαίδης. Ασκώντας κριτική στον κ. Εριφυλλίδη, συμπλήρωσε ότι αν κι έσπασε πολλά αβγά, ωστόσο ταυτόχρονα δε ελίσσονταν. Άφησε να εννοηθεί ότι δημιουργούσε συνεχώς μέτωπα στην τοπική κοινωνία με αποτέλεσμα αυτά τελικά να είναι πάρα πολλά και να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα του 2006.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Νικολαίδη, ο Στάθης Εριφυλλίδης έχει να παρουσιάσει μεγάλο έργο. Ο πρώην αντιδήμαρχος της διοικήσεως Εριφυλλίδη δήλωσε επίσης στην ΠΡΩΙΝΗ ότι στην εκδήλωση της Τετάρτης λιγότεροι του 50% των συνεργατών του, κατά την περίοδο που ο κ. Εριφυλλίδης ήταν δήμαρχος.

 

Διαβάστε επίσης