• 3 Μαΐου 2024,

Δεν μας τρομάζουν τα νέα μέτρα , δεν μας τρομάζουν τα μπουρίνια και τα αστροπόβροντα !

 Δεν μας τρομάζουν τα νέα μέτρα , δεν μας τρομάζουν τα μπουρίνια και τα αστροπόβροντα !

Δεν μας τρομάζουν τα νέα μέτρα . δεν μας τρομάζουν τα μπουρίνια και τα αστραπόβροντα που συνοδεύουν το φετεινό καλοκαίρι.

Μπορεί να μην περιμέναμε αυτή την καιρική αστάθεια στην αρχή της σαιζόν αλλά θα πρέπει να την διαχειριστούμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να περιορίσουμε ζημιές και απώλειες και νομίζω οτι θα τα καταφέρουμε αφού στο τέλος , όπως λένε και οι Ινδοί όλα πάνε καλά !

Μην χάνεται ούτε το κουράγιοα σας, ούτε την πίστη σας.

Κάπου διάβασα οτι η Καρντάσιαν για κάθε ανάρτηση που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram παίρνει όσα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ για ένα χρόνο !!!

Πρίν απο μερικούς μήνες η Κιμ είχε κάνει μία ανάρτηση σχετικά με ένα χάπι για τις πρωϊνές ναυτίες και οι πωλήσεις του απογειώθηκαν.

Ακόμα και αυτές που δεν είχανε πρωϊνή ναυτία παίρνανε το συγκεκριμένο χάπι !

Καταλαβαίνετε οτι η γυναίκα οτι πιάνει γίνεται χρυσός σε αντίθεση με κάποιους άλλους που οτι πιάνουν γίνεται σκατά !

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγοντας απο τον Costa Navarino άφησε ένα τσεκ 20.000 ευρώ ώς μπουρμπουάρ για τους ανθρώπους του ξενοδοχείου που ήταν καθόλη την διάρκεια των διακοπών του στη σκιά του έτσι ώστε αυτός  και η οικογένεια του να περάσουν όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα 10 άνθρωποι είναι αυτοί που θα μοιραστούν τα 20 χιλιάρικα του Ρονάλντο που αποδυκνείεται χουβαρντόπαιδο.

 

Η Καβάλα είναι πανέτοιμη και για το φετεινό cosmopolis που όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών και απο άποψη προετοιμασίας αλλά κυρίως συναυλιών.

Πάντως επαναλαμβάνουμε απο αυτή την σελίδα οτι η εκάστοτε διοίκηση του Δήμου Καβάλας θα πρέπει να βρει ένα τρόπο να μην ξοδεύει τόσα πολλά χρήματα και να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος σε χορηγούς που θα πρέπει να βρει και να βάλει στο παιχνίδι.

Υπάρχουν εταιρίες μεγάλες που μπορούν να σηκώσουν το κόστος του cosmopolis αρκεί να γίνει η σωστή προσέγγιση απο επαγγελματίες του χώρου.

 

Απο την μια οι Καβαλιώτες είναι ενθουσιασμένοι που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς και απο την άλλη διαμαρτύρονται για το ακριβό κόστος του cosmopolis.

Και η πίτα δηλαδή ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

Δεν γίνεται ρε παιδιά να βάψεις αυγά με πορδές.

Οταν παίρνει την απόφαση να τα βάψεις θα πάρεις και την καλύτερη μπογιά.

Αυτό κάνει η διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

Απο την στιγμή που πήρε την απόφαση να κάνει το Cosmopolis πληρώνει για να έχει τους καλύτερους και δεν συμβιβάζεται με ημίμετρες λύσεις.

Εμείς το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε οτι είμαστε υπέρ του cosmopolis το οποίο ενισχύει το τουριστικό προφίλ της πόλης μας αλλά με λιγότερα λεφτά.

Με πολλά λεφτά πολλοί μπορούν να κάνουν πολλά.

Το θέμα είναι να τα κάνεις όλα αυτά με λίγα λεφτά.

Ο στόχος θα πρέπει να είναι για τα επόμενα χρόνια να παπραμείνει στα ύψη η ποιότητα και να μειωθεί , όσο αυτό είναι εφικτό, το μπάτζετ γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει.

 

Τα κλωτσομπούνια ήταν η αιτία να πάει στο Νοσοκομείο της Καβάλας ένας ηλικιωμένος άνθρωπος εκεί γύσω στα 77.

Μα είναι δυνατόν να βαράς έναν άνθρωπο που κουβαλάει στην πλάτη του 80 έτη ;

Πάλι καλά που δεν έμεινε στον τόπο ο άνθρωπος.

 

Ο μεγάλος νικητής του Survivor No2 δήλωσε οτι με τα 100 χιλιάρικα που κέρδισε απο το παιχνίδι και θα τα πάρει εν ευθέτω χρόνω θα τα δώσει στους γονείς του για να τους διευκολύνει σχετικά με κάτι υποχρεώσεις που έχουν και τα υπόλοιπα θα τα χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει την δουλειά του.

Σωστός ο Ηλίας που δεν έχει όνειρο του να παίξει σε κάποιο καθημερινό σήριαλ όπως έγινε με τον Ντάνο που ήταν ο νικητής του Survivor No2.

Πάντως μου κάνει εντύπωση οτι για δεύτερη φορά νικητής του παιχνιδιού αναδυκνείεται άντρας κάτι που σημαίνει οτι οι περισσότεροι τηλεθεατές του συγκεκριμένου παιχνιδιού επιβίωσης είναι γυναίκες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης