• 17 Μαΐου 2024,

Δεν προπονήθηκε ούτε χθες ο ΑΟΚ – Ο Πόνσε υποψήφιος για τη θέση του επιθετικού μέσου

 Δεν προπονήθηκε ούτε χθες ο ΑΟΚ  –  Ο Πόνσε υποψήφιος για τη θέση του επιθετικού μέσου

Δεν προπονήθηκε ούτε χθες ο ΑΟΚ και αυτό δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό την προετοιμασία του, για το ματς της Κυριακής με τον Καμπανιακό, αν τελικά διεξαχθεί.

Αν παίξει, θα δούμε… άλλον ΑΟΚ, σε σχέση με αυτόν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού οι προσθαφαιρέσεις είναι ουκ ολίγες.

Ο Διγκόζης καλείται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μοντάρει μια καινούρια ενδεκάδα.  Χθες πάντως ο προπονητής του ΑΟΚ μαζί με τον Κώστα Τσαλίκη «επιθεώρησαν» τον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη» αλλά και τα βοηθητικά που χρησιμοποιεί ο ΑΟΚ και ήταν αδύνατο με το χιόνι να γίνει προπόνηση, αφού κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ο Αλέξης Μελισσόπουλος δεν προλαβαίνει την Κυριακή(αν θα γίνει το ματς), αυτό είναι βέβαιο. Άλλοι τραυματίες δε φαίνεται να υπάρχουν.

Με τον Καλλιβωκά χθες θα υπήρχε η τελική επαφή και εκτός απροόπτου, ο παίκτης θα συμφωνούσε με τον ΑΟΚ.

Φλερτ με Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε 
Ο ΑΟΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης του Αργεντινού ,Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε για τη θέση του επιθετικού μέσου.

Κατά το διάστημα 2004-2008 αγωνιζόταν στην Τσακαρίτα Τζούνιορς, ενώ αποκτήθηκε ως δανεικός για την αγωνιστική περίοδο 2008-09 από την ομάδα του Πανθρακικού Κομοτηνής έχοντας μια  πολύ καλή παρουσία με την ομάδα της Θράκης στην Σούπερ Λίγκα με 25 συμμετοχές και 2 γκολ .Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην Τσακαρίτα Τζούνιορς μετά την άνοδο της ομάδας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Αργεντινής. Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντεπορτίβο Μόρον. Τον Αύγουστο του 2011 επέστρεψε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό  υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους .Με την ομάδα του Πανθρακικού αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Β΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 2011-12. Την επόμενη σεζόν ο αργεντινός μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την ομάδα της Λάρισα και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους .Μέτα το τέλος της συνεργασίας του με την Λάρισα ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με τον Ολυμπιακό Βόλου .Άλλαξε ομάδα τον Ιανουάριο του 2014 όταν και μετακόμισε στον Πύργο και τον Πανηλειακό. Αγωνίστηκε ακόμη σε Παναιγιάλειο και Πανθηραϊκό.

Ο έμπειρος Λατινοαμερικανός αναμενόταν ακόμη  και χθες στην Καβάλα ,  προκειμένου  να συζητήσει με τους υπεύθυνους του ΑΟΚ.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.  Πολλά θα κριθούν και από το βαθμό ετοιμότητας του Πόνσε που σίγουρα γνωρίζει πολύ καλά την Ελληνική πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης