• 19 Μαΐου 2024,

Δεν θα “σπάσει” εύκολα μας λένε τώρα οι ψυχολόγοι …

 Δεν θα “σπάσει” εύκολα μας λένε τώρα οι ψυχολόγοι …

Υπάρχει μία προσπάθεια από την πλευρά της Πισπιρίγκου να μπει στο κάδρο και ο πρώην σύζυγος της ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της αδερφής της ήταν παρών στις δύο από τις τρεις κρίσεις που έπαθε η μικρή Τζωρτζίνα.

Η Ρούλα είναι και καλά το θύμα που  βρίσκεται στην θέση αυτή γιατί στοχοποιήθηκε από κάποιους δημοσιογράφους που έχουν εμμονή μαζί της.

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες …

Φαίνεται ότι και η αδερφή της Ρούλας είναι σε ένα άλλο κόσμο και φαντάζεται πράγματα και καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Πάντως τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις στην υπόθεση θα είναι περίπου συγκλονιστικές αφού θα έρθουν στο φως οι τοξικολογικές εξετάσεις για τα αίτια θανάτου και των άλλων δύο κοριτσιών.

 

Ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ομιλία του στην Πάτρα, προανήγγειλε ότι στις 8 Μαΐου, κατά τις εκλογές ανάδειξης συνέδρων και μελών δημοτικών και νομαρχιακών οργανώσεων, «το όνομα της παράταξης, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, θα το υπογράψουν με την ψήφο τους οι χιλιάδες που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 8ης Μαΐου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα στις κάλπες για την εκλογή συνέδρων και νέων νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων, θα υπάρχει και εκείνη για την επιλογή του ονόματος, με δύο επιλογές:

Την «επιστροφή» στο ΠΑΣΟΚ, με το όνομα «ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη».

Την «παραμονή» στο ΚΙΝΑΛ.

Καταλαβαίνεται ότι η πρώτη επιλογή θα κερδίσει κατά κράτος την πρώτη αφού όλοι οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ θα προτιμήσουν το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  όπου σταθεί και όπου βρεθεί επαναλαμβάνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ότι η κυβέρνηση θα κριθεί συνολικά για το έργο της το οποίο λέμε εμείς χαρακτηρίζεται  από την αντιμετώπιση των δύο κρίσεων (Υγειονομική και Ενεργειακής) που δεν ήταν και οι καλύτερες.

Όσο αφορά την πρώτη μπορεί να πήγε καλά στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης η κυβέρνηση αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έχασε το παιχνίδι με κατεβασμένα τα χέρια.

Όσο αφορά την δεύτερη νομίζω ότι δεν μπήκε καθόλου μέσα στο γήπεδο.

 

Δεν υπάρχει άνθρωπος που ήταν στο σπίτι  Παρασκευή βράδυ και δεν συντονίστηκε με την συχνότητα του ΜΕΓΚΑ και  την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης όσο αφορά την δική της εκπομπής.

Έσπασε όλα τα κοντέρ η Αγγελική.

Πάνω από 60% τηλεθέαση.

 

Πάντως η απάντηση στο ερώτημα για το αν θα «σπάσει» η Ρούλα και θα ομολογήσει τελικά  η απάντηση είναι αρνητική αφού έχει σκοπό να διατηρήσει αυτόν τον ρόλο της ανήξερης που έχει υιοθετήσει από την αρχή αυτής της ιστορίας.

Θα συνεχίσει μέχρι τέλος να λέει τα δικά της αλλά η υπόθεση όπως λένε  όλοι είναι «δεμένη» από παντού.

 

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή που μας πέρασε στην Δυτική πλευρά του Παληού και στο πλαίσιο των έργων που κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Θα είναι άραγε η τελευταία αυτή διακοπή ;

Δύσκολα.

Έρχονται και άλλες μέχρι την ολοκλήρωση του έργου που μέχρι τέλος του μήνα.

 

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει στο μυαλό του ο Πούτιν.

Οι Ρωσικές δυνάμεις υποχωρούν αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται.

Φεύγοντας βέβαια οι Ρώσοι παίρνουν ότι θέλουν που λέει και το τραγούδι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό κουράγιο.

Επιτέλους Άνοιξη ρε παιδιά.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης