• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα ο Μητσοτάκης με τους αγρότες

 Δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα ο Μητσοτάκης με τους αγρότες

Μετά την κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου το φαινόμενο Ωμέγα Εμποδιστής θα προκαλέσει ένα ανοιξιάτικο δεκαήμερο μέσα στην καρδιά του χειμώνα σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη που και μετά το πέρας αυτού του δεκαημέρου ο καιρός δεν θα μας έχει μεγάλες εκπλήξεις , θα είναι άστατος αλλά με θερμοκρασίες σίγουρα καλύτερες από τις αναμενόμενες.

Αυτή είναι  μία πολύ  ευχάριστη είδηση γιατί αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι η τιμή του πετρελαίου έχει αρχίσει και ανεβαίνει επικίνδυνα και τις έχουμε ανάγκη αυτές τις ζεστές ημέρες.

 

Δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα ο Μητσοτάκης με τους αγρότες που είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση αφού δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω αν δεν πάρουν αυτά που ζητάνε και  όχι  με αυτά που τους δίνει η κυβέρνηση.

Επικοινωνιακά ο Μητσοτάκης το πάει καλά αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Τις επόμενες ημέρες αν δεν υπάρξει δέσμη μέτρων από την πλευρά της κυβέρνησης οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν με  ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Δύσκολα τα πράγματα για τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη που τρώει πίκρες εντός και εντός Ελλάδας με τις ομάδες του να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός παραμένει μακριά από την κορυφή και στην Αγγλία η Νόττινχαμ σε απόσταση αναπνοής από την  ουρά.

Μάλιστα προχθές στο παιχνίδι της Νόττινχαμ με την Άρσεναλ που τελείωσε 1-2 ο Βαγγέλας στο πρώτο γκολ των κανονιέρηδων έσπασε την οθόνη που είχε μπροστά του.

 

Τελικά ο Πολυχρονόπουλος ο «άλλος άνθρωπος» σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε μόνο όταν κοιμόταν δεν έπαιζε κουμάρι.

Οι μαρτυρίες διαφόρων ανθρώπων που ήταν και συνεχίζουν να είναι κοντά του φωτογραφίζουν έναν άνθρωπο που είναι βουτηγμένος στον τζόγο !

Ένα άνθρωπος με τόσο μεγάλη εξάρτηση είναι σίγουρο ότι έπαιζε ότι χρήματα περνούσαν από τα χέρια του και όχι μόνο τα δικά του.

 

Καλά ο Τζέιμς Καφετζής από εκεί που ήταν στα δικαστήρια με την παραγωγή του Survivor ξαφνικά διαβάζουμε ότι όλες οι διαφορές τους λυθήκαν δια μαγείας και έτσι ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.

Είναι το γνωστό money talking !

 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της  Έλλης Στάη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αν πέσετε πάνω της να την διαβάσετε γιατί αξίζει.

Μεταξύ άλλων η έμπειρη δημοσιογράφος μιλάει  για τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίο καταλογίζει την επιτυχία του να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του κεντρώου χώρου στην Ελλάδα.

Αυτή είναι το μυστικό της επιτυχίας και της μεγάλης διαφοράς στις πρόσφατες εκλογές από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η προσπάθεια του  βέβαια να εδραιωθεί η Νέα Δημοκρατία ως ένα κόμμα Κέντροδεξιό συνεχίζεται και μετά τις εκλογές.

Ο Μητσοτάκης ταυτίστηκε σε ένα μεγάλο ποσοστό με το κέντρο και την σταθερότητα.

Αυτός είναι  και ο κυριότερος  λόγος που έστειλε στο σπίτι του τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στα τάρταρα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης