• 19 Μαΐου 2024,

«Δεν ξέρω τι μπορεί να πείσει τους νέους να προσέχουν»

 «Δεν ξέρω τι μπορεί να πείσει τους νέους να προσέχουν»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Σιμιτσής αντέδρασε άμεσα στην εφαρμογή του νέου μέτρου, με το οποίο προλαμβάνεται ο κορωνοϊός αλλά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διακόπτουν τη λειτουργία τους τις 12:00 κάθε βράδυ.

Μετά την ανακοίνωση του, η οποία ήδη δημοσιοποιήθηκε, μίλησε στην εφημερίδα μας σχετικά με το πρόβλημα του κορονοϊού και το μέτρο για καταστήματα εστίασης. Στην ερώτηση τι επηρέασε και τα κρούσματα αυξήθηκαν στην Ελλάδα αναφέρθηκε στον τουρισμό και στον εφησυχασμό των πολιτών.

Σχετικά με τον εφησυχασμό, τον συνέδεσε με τη νεολαία καθώς όπως είπε η αύξηση των κρουσμάτων αφορά τη νέα γενιά. «Δεν ξέρω τι μπορεί να πείσει τους νέους να προσέχουν» είπε επίσης ο Κωστής Σιμιτσής. Σε ερώτηση σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα στον πεζόδρομο της οδού  Παύλου Μελά -έχοντας την εμπειρία από τα 7 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου- ο Κωστής Σιμιτσής είπε: «Είναι δύσκολο να φυλαχτούν οι πεζόδρομοι. Ακόμη και επί των ημερών μου που οι δημοτικοί αστυνομικοί ήταν περισσότεροι απ΄ότι σήμερα. Πιστεύω ότι για τους πεζόδρομους πρέπει να είναι αρμόδια η ελληνική αστυνομία και να υπάρχουν αυστηρότερα των σημερινών πρόστιμα».

Διαβάστε επίσης