• 26 Απριλίου 2024,

Διακόσμηση τοίχου 2019 – Το “New Year’s Resolution” στον τοίχο σας

 Διακόσμηση τοίχου 2019 – Το “New Year’s Resolution” στον τοίχο σας

Ας ξεκινήσουμε δυναμικά το 2019, μεταμορφώνοντας τον χώρο μας μέσα από μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης τοίχου.

Η διακόσμηση τοίχου μεταμορφώνει αμέσως την εικόνα του σπιτιού μας αλλά και τη διάθεσή μας. Η τάση του 2019 θέλει τους τοίχους minimal και λειτουργικούς. Φέτος θα τολμήσουμε να γράψουμε το δικό μας “New Year’s Resolution” στον τοίχο του σπιτιού μας, χρησιμοποιώντας αντικείμενα που θα δίνουν στυλ αλλά ταυτόχρονα θα μας υπενθυμίζουν τους στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα χρονιά.

 

Μεταλλικός Χάρτης Τοίχου – Φέτος θα ταξιδεύω περισσότερο

Κάθε χρόνο βάζουμε στόχο να ταξιδέψουμε σε νέους προορισμούς αλλά η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις γίνονται η αφορμή να αλλάξουμε τις προτεραιότητές μας. Φέτος τίποτα δε θα μας σταματήσει και θα φροντίσει γι αυτό ο  μεταλλικός διακοσμητικός χάρτης MAPPIT της εταιρείας Umbra, που θα στολίζει τον χώρο μας ως ένα μοντέρνο vision board. Τοποθετήστε τον διακοσμητικό χάρτη στο καθιστικό, στην κρεβατοκάμαρα ή στην τραπεζαρία και ετοιμάστε τη βαλίτσα σας για το επόμενο ταξίδι..

 

Διακοσμητική Βάση Τοίχου για Μπουκάλια – Φέτος θα βλέπω τους φίλους μου περισσότερο

Οι συγκεντρώσεις με φίλους στο σπίτι μπορεί να είναι για κάποιους πολυτέλεια λόγω του γρήγορου ρυθμού της καθημερινότητας. Φέτος, όμως, αυτό πρόκειται να αλλάξει γιατί η διακοσμητική βάση τοίχου Showvino για μπουκάλια της Umbra θα μας υπενθυμίζει να διοργανώνουμε βραδιές διασκέδασης στο σπίτι με την παρέα μας. Δεν υπάρχει, άλλωστε, καλύτερη αφορμή για να ανοίξουμε και να σερβίρουμε ένα μπουκάλι καλό κρασί.

Ράφια Τοίχου για Βιβλία – Φέτος θα διαβάζω περισσότερο

Τα ράφια τοίχου είναι το αγαπημένο αντικείμενο των διακοσμητών εσωτερικών χώρων λόγω της πολυχρηστικότητας και της λειτουργικότητας που παρέχουν. Φέτος δεν θα ξεχάσουμε να επενδύσουμε σε μοντέρνα ράφια τοίχου στα οποία θα τοποθετήσουμε όλα τα βιβλία που πρέπει να διαβάσουμε το 2019. Τα ράφια τοίχου για βιβλία Conceal της εταιρείας Umbra είναι η ιδανική επιλογή – θα μας υπενθυμίζουν να διαβάζουμε περισσότερο ενώ ταυτόχρονα θα αποτελούν μία μίνιμαλ καλλιτεχνική πινελιά στον τοίχο μας.

 

Διακοσμητικά Ρολόγια Τοίχου – Φέτος θα είμαι πάντα στην ώρα μου

Τα ρολόγια τοίχου είναι απαραίτητα σε κάθε χώρο του σπιτιού, όχι μόνο για την χρηστικότητά τους, αλλά και γιατί προσδίδουν μία μοντέρνα και διαχρονική νότα διακόσμησης σε οποιοδήποτε σημείο και αν τα τοποθετήσουμε. Φέτος θα επενδύσουμε σε μοντέρνα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου μας και θα μας υπενθυμίζουν την υπόσχεση που δώσαμε στον εαυτό μας να είμαστε πάντα στην ώρα μας. Επιλέξτε ένα ρολόι με υπενθυμίσεις και ξυπνητήρι όπως το White & White της εταιρείας Kibardindesign.

Αν σας άρεσαν οι ιδέες μας και αν είστε έτοιμοι να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με βάση το δικό σας “New Year’s Resolution”, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis όπου θα βρείτε όλα τα παραπάνω αντικείμενα αλλά και χιλιάδες ακόμη ιδέες διακόσμησης τοίχου.

Διαβάστε επίσης