Διαμαρτυρία από το Χρυσοχώρι

 Διαμαρτυρία από το Χρυσοχώρι

Συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, μόνιμος κάτοικος Χρυσοχωρίου, διαμαρτυρήθηκε στην Πρωινή. Περιέγραψε μια περιπέτεια και ταλαιπωρία που βίωσε, η οποία όπως είπε διήρκεσε 20 περίπου ημέρες. Τα στοιχεία του είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου κι η ιστορία που διηγήθηκε έχει ως εξής:

« Με την κακοκαιρία του Ιουλίου- τέλος του μήνα- η κατοικία μου έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω βλάβης για 40 ώρες. Όταν λύθηκε αυτό το πρόβλημα ζήτησα να λυθεί το πρόβλημα με τον φωτισμό έξω από την κατοικία μου. Η οποία είναι στην άκρη του χωριού. Μια λαμαρίνα λόγω του αέρα που φυσούσε, έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού και προκάλεσε ζημιά. 5 λάμπες σε κολώνες της ΔΕΗ έμειναν σβηστές.

Δεν μπορούσα να περπατήσω προς το σπίτι μου.

Αρχικά επισκέφθηκα το Δήμο Νέστου. Μου είπαν ότι το θέμα είναι αρμοδιότητα της ΔΕΗ. Πήγα στη ΔΕΗ, μου είπαν ότι για τη ζημιά πρέπει να ειδοποιηθούν όχι από εμένα αλλά από το Δήμο Νέστου. Ξαναπήγα στο Δήμο Νέστου.

Περίμενα περίπου 20 μέρες. Τελικά την Τετάρτη το απόγευμα (8/8) η ΔΕΗ εμφανίστηκε στο σπίτι μου κι διόρθωσε τη βλάβη. Ήθελα να ήξερα αν ήταν δικό τους σπίτι, θα αργούσαν το ίδιο;». (φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης