• 18 Μαΐου 2024,

Δικαστική έρευνα με προκαταρκτική για τον γιατρό που απολύθηκε από το Νοσοκομείο!

 Δικαστική έρευνα με προκαταρκτική για τον γιατρό που απολύθηκε από το Νοσοκομείο!

Ταυτόχρονα συνεδρίασαν χθες στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας το Τριμελές και το Μονομελές. Η είδηση ωστόσο αφορά στην προκαταρκτική εξέταση, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, που διενεργεί το Πταισματοδικείο Καβάλας. Η προκαταρκτική αφορά στην υπόθεση του γιατρού που απολύθηκε από το νοσοκομείο Καβάλας επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πτυχίο.

Χθες προσήλθε ώστε να καταθέσει στην προκαταρκτική ο εμπλεκόμενος γιατρός αλλά  σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να καταθέσει έπειτα από δέκα περίπου ημέρες. Όπως προσφάτως έγραψε η εφημερίδα μας, ο γιατρός που κατηγορείται ότι δε διαθέτει πτυχίο έκανε ήδη ταξίδι στην Ιταλία όπου και θα ξαναβρεθεί άμεσα. Επί του παρόντος, δεν απαντά σε όσα κατηγορείται κι επιφυλάσσεται να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, καθώς επιμένει ότι κατέχει κανονικό πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Νάπολης.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες όταν το νοσοκομείο Καβάλας απηύθυνε ερώτημα στο προαναφερόμενο ιταλικό πανεπιστήμιο σχετικά με τον εν λόγω γιατρό, έλαβε αρνητική απάντηση για το όνομα του συγκεκριμένου γιατρού. Το πανεπιστήμιο της Ιταλικής πόλης φέρεται να απάντησε ότι δεν έχει καμία σχέση με το πτυχίο του συγκεκριμένου γιατρού.

 

Διαβάστε επίσης