Δηλώσεις Δερμιτζάκη- Αμανατίδη μετά το  ντέρμπι ΑΟΚ- Τρίκαλα

 Δηλώσεις Δερμιτζάκη- Αμανατίδη μετά το  ντέρμπι ΑΟΚ- Τρίκαλα

Μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΚ- Τρίκαλα οι δυο προπονητές των ομάδων, Παύλος Δερμιτζάκης και Περικλής Αμανατίδης έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

Παύλος Δερμιτζάκης(προπονητής ΑΟΚ) :

« Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες αλλά και έμπειρο προπονητή που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Εμείς βρισκόμασταν σε καλή κατάσταση, προερχόμενοι από τη νίκη μέσα στη Βέροια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλή στην αμυντική της λειτουργία αλλά και στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Σίγουρα κρατάμε την καλή εικόνα που είχαμε στα πρώτα 45 λεπτά. Στο β` μέρος προσπαθήσαμε, αλλά μετά το 60` μείναμε από δυνάμεις ενώ η πρόθεση μας ήταν να παίξουμε από τα άκρα όπου είχαμε τους χώρους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μου. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Ηταν στεναχωρημένοι μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια. Είχαν διάθεση και πίστη να κερδίσουν τον παιχνίδι».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης όταν ρωτήθηκε για τα επενδυτικά σενάρια στον ΑΟΚ είπε: «Αυτό δεν είναι δική μου δουλειά, ρωτήστε τη διοίκηση». 

 

Περικλής Αμανατίδης(προπονητής Τρικάλων):

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, δεν κάναμε πολλά λάθη αλλά δεν ήταν μία από τις εμφανίσεις που θέλουμε να βλέπουμε. Παρ’ όλα αυτά συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και θα μπορούσαμε σε δύο τρεις στιγμές να πάρουμε και το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και καλό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί έγινε απέναντι στην Καβάλα μετά τη νίκη της μέσα στην Βέροια. Αυτό δίνει αξία στο αποτέλεσμα».

Για την μεταγραφή του Ντούνη : «Είχαμε ζητήσει κάποια ενίσχυση και θεωρώ ότι η μεταγραφή του Ντούνη είναι θετική γιατί δεν έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ και τα παιδιά που υπάρχουν αξίζουν λίγης βοήθειας από νέα παιδιά που ίσως να έχουν λίγο πιο φρέσκα πόδια».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Είναι πολλά τα παιχνίδια που έχουν απομείνει και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ένα προς ένα. Προτιμώ να βάλουμε πιο βραχυπρόθεσμους στόχους όπως μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα με τον Ασπρόπυργο».

 

 

Διαβάστε επίσης