Δηλώσεις Δερμιτζάκη και φωτογραφίες από το ΑΟΚ- Ορφέας 2-0

 Δηλώσεις Δερμιτζάκη και φωτογραφίες από το ΑΟΚ- Ορφέας 2-0

Μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟΚ με τον Ορφέα  στον Βώλακα ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

« Ηταν ένα δυνατό φιλικό  απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ο Ορφέας είναι μια πολύ καλή ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Εμείς είμαστε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο είναι ένα στάδιο που έχουμε έντονες επιβαρύνσεις. Με διπλές προπονήσεις σε ποσότητα αλλά και σε εντάσεις.

Τα παιδιά είναι κουρασμένα και αυτό για μένα είναι λογικό.

Προσπαθούμε όμως να δούμε και τακτικά κομμάτια. Γίνεται το μοντάρισμα της ομάδας και πειραματιζόμαστε σε πολλά πράγματα.

Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Υπάρχουν προβληματάκια τα οποία έχουμε το περιθώριο και όλο το χρόνο να τα λύσουμε. Αυτά τα παιχνίδια με ομάδες που είναι κατώτερης κατηγορίας, είναι λογικό τα παιδιά που παίζουν να θέλουν να δείξουν περισσότερα πράγματα. Θεωρώ και εμείς ότι το ίδιο θα κάναμε αν παίζαμε με μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Το μειονέκτημα για μας είναι ότι βρισκόμαστε σ` ένα στάδιο που έχουν προηγηθεί πολλές έντονες επιβαρύνσεις για τα παιδιά.

Τα πόδια είναι πολύ βαριά. Δεν υπάρχει καθαρό μυαλό και για αυτό βγάζουν και νεύρα. Τα γνωρίζω αυτά και δείχνω τη σχετική  επιείκεια. Δεν παύει να προβληματίζομαι και για αυτό γίνονται τα φιλικά. Το επόμενο φιλικό τεστ είναι την Τρίτη με τον Βώλακα και την Τετάρτη η ομάδα επιστρέφει στην Καβάλα.

 

Διαβάστε επίσης